Početna Turizam SEZONA PRIJE SEZONE U HOTELU „IBEROSTAR BELLEVUE“

SEZONA PRIJE SEZONE U HOTELU „IBEROSTAR BELLEVUE“

0

iberostar beciciPrvi gosti u bečićkom hotelu „Iberostar Bellevue” stigli su još prije dvije sedmice, kada je hotel i otvoren dosta ranije u odnosu na protekle godine. Prvi gosti stigli su iz Austrije, kao predgrupa aranžmanu od 350 Austrijanaca koji će se smjenjivati od 23. aprila do 11. juna. “Bellevue” je bio domaćin profesorima edukativnih centara iz Albanije i Grčke.
Kako je za Radio Jadran rekla šefica prodaje u hotelu, Rajka Jonica, zabilježili su i dobru posjetu individualnih gostiju koji su odlučili da Uskršnje praznike provedu upravo u Bečićima. Već od sjutra ih očekuje dolazak nove grupe. “Sjutra nam dolazi prvi dio grupe ruskih gostiju, njih 56, kojima će se 4. aprila pridružiti još 30”.
Iako smo još u predsezoni i nema dovoljno kulturnih i zabavnih događanja, pa i vrijeme gostima nije baš naklonjeno, Jonica ističe da hotel nudi širok asortiman usluga kojima uspjevaju da animiraju goste.
iberostar becici2“Naši gosti imaju “all inclusive” ponudu, u okviru koje radi naš animacijski tim koji ima dnevni i večernji program, kako za odrasle tako i za djecu. Dnevni program podrazumijeva razne sportske aktivnosti, takmičenja i vježbanja, a sličan program sprovodi se i za djecu”.
Otvaranjem hotela menadžment je napravio dobar potez, jer je interesovanje turista, uzimajući u obzir period predsezone, veliko. Jonica kaže da su za glavnu sezonu kapaciteti rasprodati, a očekivanja su pozitivna i za podsezonu, kada stižu veće grupe Francuza.
Inače, hotelski kompleks „Iberostar Bellevue” objedinjuje tri objekta – Bellevue grand, Bellvue palace i Bellvue tarace. Kapacitet hotela je 600 luksuzno opremljenih soba sa oko 1500 ležajeva i jedan je od stotinu hotela koje Iberostar grupacija posjeduje u preko 20 zemalja svijeta.
Prema podacima Ministarstva turizma ovaj hotel je u prošloj godini, tokom sedmomjesečnog rada ostvario preko 200 hiljada noćenja odnosno 10% hotelskog prometa u Crnoj Gori.
Špansko njemačka kompanija Iberostar je prije osam godina uspostavila partnerski odnos sa Bellvue hotels grupom, u vlasništvu porodice Ćupić koja je hotele Bellvue otkupila od HTP Budvanska rivijera. U renoviranje hotela uloženo je preko 30 miliona eura, zbog čega je kategorisan sa 4 i 5 zvjezdica.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code