Sezona šansa za posao 40 radnika u Turističkoj organizaciji, Sportskom centru i...

Sezona šansa za posao 40 radnika u Turističkoj organizaciji, Sportskom centru i Opštini

15
Podijeli

Turistička organizacija Herceg Novi raspisala je 20. aprila nekoliko oglasa za upražnjena radna mjesta, koji su „otvoreni“ do 5. maja.

Lokalnoj TO potrebno je 17 (sa)radnika, na određeno vrijeme. Od toga, kako je navedeno u oglasima, 4 promotera, 11 saradnika/informatora i 2 anketara/ke.

Picerija i restoran

Uslovi su, uglavnom, identični: ekonomski tehničar (IV SSS), turistički i ugostiteljski tehničar (IV SSS) ili maturant gimnazije (IV SSS), bez obzira na radno iskustvo. Od posebnih znanja i vještina neophodno je poznavanje rada na računaru, engleski jezik– viši ili konverzacijski nivo, poznavanje drugog stranog jezika (srednji nivo) te organizacione i komunikacione sposobnosti.

I u Sportskom centru d.o.o. takođe su raspisali 27. aprila oglas za neophodnu radnu snagu na određeno vrijeme, koja će biti raspoređena u hotelu Play. Taj hotel, od ove godine ponovo posluje u sklopu Centra, pod novim nazivom. Prijave se mogu obaviti do 12. maja, do kada su konkursi otvoreni.

U Sportskom centru traže 12 radnika: 3 recepcionera, (neophodna godina iskustva, posebna znanja i vještine: ruski jezik – viši ili konverzacijski nivo, engleski – viši ili konverzacijski nivo), 2 pomoćna kuvara (godina iskustva ), glavni kuvar (3 godine iskustva ), kalkulantkinja (3 god iskustva, bez naznačenih potrebnih znanja i vještina ), menadžer hotela, (3 god iskustva, posebna znanja i vještine: ruski jezik– viši ili konverzacijski nivo, engleski jezik – viši ili konverzacijski nivo), 2 sobarice , 2 konobara/ce (godina iskustva, posebna znanja i vještine: ruski jezik– viši ili konverzacijski nivo, engleski jezik– viši ili konverzacijski nivo).

Kabinet predsjednika Opštine, Stevana Katića, raspisao je 26. aprila oglas za potrebe Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora, kojem se traže komunalni inspektor/ka III za drumski saobraćaj, i to na period od 7 godina. Oglas je otvoren do 11. maja.

Od posebnih uslova aplikant mora da zadovoljava sljedeće kriterijume: VSS – nivo VII-I , nivo kvalifikacije obrazovanja 240 CSPK, fakultet društvenog ili tehničkog smjera, najmanje godinu radnog iskustva, položen stručni ispit za rad u državnim organima te poznavanje rada na računaru.

Pored ovih, kandidati moraju da ispunjavaju opšte uslove utvrđene Članom 32. Zakona o državnim službenicima i namještenicima.

Takođe iz kabineta predsjednika, 24. aprila oglasili su potrebu za 10 inspektora lokalnih javnih prihoda, na određeno vrijeme tokom ljetnje sezone, u trajanju od 4 mjeseca. Od posebnih uslova neophodni su: VSS – nivo VII-I , nivo kvalifikacije obrazovanja 240 CSPK, ekonomski ili pravni fakultet, godina radnog iskustva te položen stručni ispit za rad u državnim organima. Pored ovih, kandidati moraju da ispunjavaju opšte uslove utvrđene Članom 32. Zakona o državnim službenicima i namještenicima.

Oglas je otvoren do 9. maja.

15 Komentari

 1. Niti sam menadzer, ili slicno tome, totalni sam apsistent, niti **** niti glasam, ima li sanse da dobijem kakvo mjesto u opstinskoj upravi, da dude jasno
  , ne dizem se ja sa ove stolice bez 800 €, sve OK?

 2. Piše na početku teksta oglasi za UPRAŽNJENA mjesta u TURISTIČKOJ i dr.
  Tačno u potpunosti, sve što se još u turističkoj (posebno) zaposli je već odavno pre-upražnjeno , ispražnjeno, (inspekcijski) neistraženo,
  Sretno u sezoni ljetnoj – da nam je berićetna i da bude dosta za plate za državne organe ako svrate.

  13
 3. A kada ce konkursi za predsjednike mjesnih zajednica?Prica se po gradu da u lokalnom sekreterijatu na cijem je celu ova Samardzicka neznaju nista drugo nego da po mjesnim zajednicama uvode v.d. stanja na koja postavljaju preletacevice koji su trenutno za demokrate.Uslovi oglasa su i da imate sto veci broj promjenjenih partija do sada i da imate nekog da kaze da ste “dobari “i podobani.

  12
  3
 4. Ko kaže da ova vlast nije sposobnija od prethodne koalicije. Oni su preuzeli hotel pored sportskog od Rusa na štetu Opštine, ali su na taj način otvorili mogućnost zaposlenja partijskih snaja, sinova i zetova. Sve je to ništa naspram toga da se vremnom zaboravilo da su isti ljudi iz vlasti svojevremeno potpisali taj stetni ugovor o zakupu hotela sa problematičnim Rusom…e zbog toga su oni sposobniji, jer su ubjedili narod da su NEVINI i da im je ovo prvi put??? da vladaju…

  11
  4
 5. Apelujem kad budu popunjena sva ova radna mjesta da iznesu javno imena zaposlenih ,da vidi ova nesretna omladina sto nema nikoga na funkciji kako se dolazi do radnog mjesta i zasto su oni ucili !!!a koliko ih je primljeno do sad sto niko ne zna ?

  22
  4
 6. Pa dobro ljudi, đe su podaci o platama?? Ako se već od radnika traže napredna znanja i višegodišnje iskustvo u struci, valjda je pošteno da se onda i zna kojom sumom poslodavac to ‘nagrađuje’.

  22
  • A nema sekiranja oko plate dovoljna je samo pristupnica demokratama ako je vec nemate doci ce oni do vas doma ionako obitavaju ljudima po kucama ne smije covjek ostavljat otkljucano

   17
   2

Ostavite komentar

*

code