SHIATSU MASAŽA U INSTITUTU IGALO

SHIATSU MASAŽA U INSTITUTU IGALO

161
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

shiatsuShiatsu drevna orijentalna metoda rada na tijelu, utemeljena na tradicionalnoj dalekoistočnoj medicini i filozofiji, staroj više od 5000 godina, od 17. juna i u Institutu u Igalu.
Suština cijeloga tretmana je uspostavljanje protoka u tijelu i stvaranje balansa. Shiatsu se i dalje razvija u kombinaciji modernog i drevnog čime predstavlja spoj istočnjačkog energetskog pogleda na život sa zapadnim naučnim saznanjima o funkcionisanju ljudskog tijela i psihe. Shitasu tretmanima riješićete, emocionalne teškoće (stres, nervozu, depresiju, strahove), mišićno koštane, probleme disajnih puteva, probavne probleme, kao i specifične tegobe kod žena dok će u slučaju neuroloških oboljenja nakon tretmana doći do stabilizacije stanja.
Shiatsu korijene vuče iz drevne kineske masaže Amma, koja je uključivala pritiskanje i trljanje tijela po energetskim kanalima i tačkama.
Iskoristite sve prednosti ove masaže i zakažite na telefon 031 658 800 ili 658 841 od 7 do 14 h. Cijena tretmana je 28 eura. Shiatsu tretmani obavljaju se u terapijskom bloku, II faze Instituta – nivo 01.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code