SIGNAL TV BOKA 12. DECEMBRA

SIGNAL TV BOKA 12. DECEMBRA

155
0
Podijeli

Komercijalna TV Boka iz Herceg Novog pustiće test signal 12. decembra, a zvanično otvaranje i početak emitovanja programa predviđeno je za 16. decembar.

– Naš program će u početku biti dostupan korisnicima usluga kablovskog operatera M kabl, te IP platforme Extra Tv, a vrlo brzo i korisnicima Totala i svih ostalih kablovskih operatera kod nas – obavještava glavni urednik TV Boka, Nebojša Mandić.
Program ove najmlađe TV stanice u Crnoj Gori biće informativni i dokumentarno-edukativni, kulturno-istorijski, dječiji, zabavni i sportski.
– Kompletna produkcija je bazirana na sopstvenim resursima i resursima naših partnera. Početnu ekipu TV Boka i pratećeg internet portala, čini blizu 30 iskusnih profesionalca i kvalitetnih perspektivnih mladih saradnika. Cilj nam je da edukujemo kadar za budućnost što je još jedan, ne mali, doprinos društvu – ističe Mandić.
Posebna vrijednost je to što je kompletan tehnički sistem TV Boka savremen, HD1080, sa finalnim signalom SD, 16:9 format slike, čime se obezbjeđuje visoki kvalitet slike i tona.
– Zbog izvjesnih objektivnih, ali neočekivanih, administrativno-protokolarnih stvari nismo uspjeli da signal pustimo krajem prošlog mjeseca, kao što je bilo planirano, međutim, to ćemo nastojati da nadoknadimo kvalitetom programa – obećavaju iz TV Boka.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code