Početna Turizam Siguran prevoz, smještaj i provod za proslavu Nove godine u Kotoru

Siguran prevoz, smještaj i provod za proslavu Nove godine u Kotoru

0

kotor ng 301215Malo je mjesta ostalo za bukiranje prevoza na doček Nove godine u Kotoru. Kako obavještavajui iz TO Kotora, obavezno je rezervisati mjesto! Tokom 3 noći novogodišnjih svečanosti, 31. decembra 1. i 2. januara autoprevozna firma Mraković Trade d.o.o. prevoziće publiku u Kotor sa povratkom.
Vrijeme i mjesto polaska, kao i cijena prevoza izgledaće ovako:

Podgorica: Ispred hotela Podgorica 18h- 10e
Nikšić: HD Laković (preko puta autobuske) 18h -10e
Bar: Sportski Centar Topolica 19h- 10e
Budva: Kod Slavije 19.40h-7e
Herceg Novi: Parking preko puta autobuske 19h -10e

Povratak u svim pravcima je nakon novogodišnje noći 1. janura u 3 h ujutru, dok će 2. i 3. januara biti u 2 h ujutro.
Kontakt telefoni za rezervacije: +382 67 278 305 i +382 69 588 388

kotor ng 301215 2Smještajni kapaciteti u Kotoru su popunjavaju izuzetnom brzinom. Asocijacija izdavalaca privatnog smještaja je tim povodom saopštila:
– Na statističkom uzorku od preko 300 apartmanskih jedinica i 60 soba za izdavanje u opštini Kotor indicirana je popunjenost smještaja od 35%. Prosječna cijena apartmana za dvije osobe u periodu novogodišnjih praznika od 30. decembra do 3. januara iznosi 35 – 40 eura/noćenje/, dok za smještaj u sobama za izdavanje treba izdvojiti oko 20 eura za noć za dvije osobe.
Važno je napomenuti da popunjenost smještaja lociranog bliže centru grada iznosi i do 60%, tako da svi koji planiraju posjetiti Kotor, imaju još mogućnosti da to urade prikladno njihovom budžetu. Za sve informacije kontakt telefon je 069 234 539 ili portal asocijacije izdavalaca privatnog smještaja na adresi http://www.aips-kotor.me/
Program dvodnevnog dočeka Nove godine u Kotoru je kompletiran. Sami doček je u znaku rock’n’roll koncerta, a prve noći nastupaće The Best Beat (The Beatles tribute band), Artan Lili i Sacri Cuori , dok će druge noći svirati Light Under the Black Mountain, Repetitor i The Bambi Molesters.
Nakon toga, na istom mjestu se u sklopu tradicionalne novogodišnje manifestacije “Od Božića do Božića” 2. januara održava koncert bendova „Ničim Izazvan“ i „ZAA“ što čini cjelinu od 3 koncertne noći u Kotoru.
Koncertni doček organizuje Turistička Organizacija Opštine Kotor, sa NVU Karampana Kotor, uz pokroviteljstvo Opštine Kotor i podršku Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code