Šimrak: Crna Gora će biti u društvu najboljih

Šimrak: Crna Gora će biti u društvu najboljih

980
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Ne može se kolega Katiću, vašim rječnikom, biti malo “za” a više “protiv” evroatlanskih integracija. Ne bih da vam rušim predstavu o sopstvenoj važnosti, ali siguran sam da javnost nije toliko nestrpljiva da čuje vaš lični stav o spoljnopolitičkim prioritetima. Kao uostalom ni moj lični stav, navodi u saopštenju član Predsjedništva SDP-a, Dragan Šimrak.

Ono što bi interesovalo građane, a što nastavljate da krijete je odgovor na pitanje da li je vaša trenutna partija ostala na politici Predraga Bulatovića i Srđana Milića ili ste se promijenili?

Picerija i restoran

Ipak cijenim što otvoreno saopštavate da ste “vi lično” protiv saveza Crne Gore sa najrazvijenijim zemljama svijeta. Činjenica da ste vi protiv, najbolje govori da ni u Norveškoj, Belgiji, Islandu, Kanadi, Danskoj, pa ni u Americi nije sve sjajno.

Uprkos njihovim nesavršenostima, SDP i većina građana bi, za razliku od vas, Crnu Goru rado vidjeli u tom društvu, zaključuje na kraju saopštenja Šimrak.

 

Plaćeni izborni program

Nema komentara