Početna Društvo Sindikat risanske bolnice traži pomoć radi očuvanja ugleda bolnice

Sindikat risanske bolnice traži pomoć radi očuvanja ugleda bolnice

5

Sindikalna organizacije Bolnice Vaso Ćuković u Risnu zatražila je podršku drugih ustanova i njihovih Sindikata kako bi sačuvali ljudskost, ugled i čast bolnice i direktora dr Vlada Popovića.

Povodom novonastale situacije i nemilih događaja koji su zadesili bolnicu, negoduji i protestuju povodom mnogo neistina koje su izrečene i napisane u medijima:

„Nećemo se baviti utvrđivanjem krivice, ali ćemo čvrsto stati u odbranu svih zaposlenih i ugleda ove bolnice. Bolnica „Vaso Ćuković” u Risnu je najstarija ortopedska bolnica na Balkanu, prva neurohirurška u Crnoj Gori i ne zaslužuje da se na ovakav način ruši njen ugled, a i ugled njenih zaposlenih. Direktor dr Vlado Popović je častan, pošten i odgovoran čovjek koji je svojim radom i zalaganjem kroz sve ove godine zaslužio poštovanje svih nas zaposlenih“, navodi se u saopštenju Sindikata koje potpisuje predsjednik, Mišo Jovančević.

5 Komentari

  1. Zasto se vrsi pritisak samo na dr Popovica. Ajmo redom, u bolnicu Kotor kazu lake tjelesne povrede. Kako moze toliko da se omane u postavljanju dijagnoze. Od Kotora do Risna nije se moglo toliko pogorsati stanje povrijedjenog. Znaci odgovornost bi mogso snositi i dezurni ljekar u Kotoru. Dolazimo do MUP-a, zar je tesko okrenuti broj telefona bolnice i pitati za stanje povrijedjenog ako se ne moze doci do bolnice. Gdje je odgovornost u kotorskoj policiji. Dezurni dr u Risnu, gdje je njegova odgovornost. On se ne spominje.

    23
    1
  2. Samo neka političari daleko stoje od svakoga rada narod neka odlučuje i sve će bit pravedno i dobro.Ako se oni umješaju svaka rabota je uzaludna.Kako više ne mogu da shvate da ih niko ne može viđet ni čut, a niko ih ne dira, neka se ne trude.

    21
    2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code