Siniša Samardžić (Bokeljski demokratski savez): Asfaltiraju li ono magistralu kroz Zeleniku?

Siniša Samardžić (Bokeljski demokratski savez): Asfaltiraju li ono magistralu kroz Zeleniku?

4859
0
Podijeli

Građani Herceg Novog su od Podgorice dana 04.05.2017. god. “počastvovani” i “uvaženi” na način što se magistrala kroz Zeleniku asfaltira. Da nije žalosno i tužno, možda bi i bilo smješno i radosno, navodi u saopštenju kandidat za odbornika Bokeljskog demokratskog saveza, Siniša Samardžić.

Naime, asfaltiraju nam magistralu 2 i po dana pred izbore!

Picerija i restoran

Zaista, nameće se logično pitanje: Šta oni iz Podgorice misle?  Da ovdje žive neki “meki Bokelji”. Koji sve trpe. Koji sve mogu “progutati”. Koji ne vide o čemu se radi. Koji će im se sada na tome zahvaljivati. Koji će sada glasati za DPS !?  E pa neće !

Stiče se utisak da Podgorica nastavlja da provocira i testira naše strpljenje.

Jer da Vas podsjetimo, unazad 4 godine, magistrala je na istom mjestu bila razrovana preko 2 i po godine. To najbolje znaju mještani Zelenike, ali i ostali koji tuda prolaze.

Kažu i da bivši premijer Đukanović danas dolazi u naš grad. Pa da mu bude fino kroz Zeleniku. Da se ne trucka.

Građani Herceg Novog, DOKLE ?

Jer nije samo vlast u CG ovakva prema nama. Prema našem gradu. Prema Boki.

I opozicija nažalost ima iste manire kada su Herceg Novi i Boka u pitanju.

Sa ogromnog broja bilborda jedne opozicione stranke, posmatra nas i smješka nam se jedan Podgoričanin. On ne živi u Herceg Novom. Ne dijeli sa nama našu sudbinu. On kao da je vidio da je jednome prije 26 godina pošlo za rukom da nas kao stariji adolescent “zajaše”, pa bi sada i on malo.

       Druga opoziciona grupacija je dekretom iz Podgorice postavila svoga nosioca, nepitajući opet ništa nas Novljane.

Herceg Novi i Boka se svemu ovom moraju oduprijeti. To se na ovim lokalnim izborima jedino može uraditi glasanjem za lokalne liste. Ne za ove sa kojima diriguju iz Podgorice.

Među njima najbolja je lista br. 1 Bokeljski demokratski savez. Jer jedino ona ima odrednicu Boka. Ona kod sebe nema niti jednog od bivših 5 potpredsjednika Opštine. Ona do sada nije bila u vlasti. Nije učestvovala u radu lokalnog parlamenta.

I ono što je najbitnije, što želim posebno da Vas podsjetim, ona poslije izbora sigurno neće završiti sa DPS-om. Ni pod kojim uslovima i ni na koji način – poručuje Samardžić.

Plaćeni izborni program

 

Nema komentara