SISTEM RADA U BRODOGRADILIŠTU U SKLADU SA MEĐUNARODNIM STANDARDIMA

SISTEM RADA U BRODOGRADILIŠTU U SKLADU SA MEĐUNARODNIM STANDARDIMA

178
0
Podijeli

brodogradiliste1– Tehnologije koje koristi Jadransko brodogradilište su tehnologije koje koriste sva brodogradilišta u regionu, a sistem rada, u skladu sa međunarodnim ISO standradima SQM 9001:2008 i EMS 14000:2004, isključuje bilo kakvo bacanje u more bilo čega, ni preko dana, niti preko noći – saopštavaju iz Jadranskog brodogrdailišta Bijela povdom teksta objavljenog u dnevnom listu “Dan “, u kome se tvrdi da Jadransko brodogradilište Bijela tokom noći baca otrov iz Brodogradilišta u more.

„Djelatnost Jadranskog brodogradilišta Bijela je remont prekookeanskih brodova. Svi brodovi koje remontujemo su brodovi stranih kompanija iz preko 50 zemalja svijeta. Remont obuhvata sve poslove koji su neophodni da brod dobije sertifikat za bezbjednu plovidbu u narednom periodu, a koji daju strani registri brodova.
Jadransko brodogradilište ima poseban ugled kod svojih klijenata u specijalističkim poslovima remonta brodskih motora, pomoćnih motora i svih ostalih uređaja koji obezbjeđuju bezbjednu plovidbu. Industrijski otpad se lageruje u džambo vreće i on će uskoro biti zbrinut – navode u saopštenju dopstavljenom Radiju Jadran, iz ove komapnije .
Jadransko brodogradilište trenutno ima puno uposlenje i radi 24 sata kako bi ispunilo ugovorene rokove, preduzimajući sve mjere zaštite životne sredine. Bilo kakvo eventualno prljanje mora – strogo se sankcioniše, zakljujučuju u JBB.

Picerija i restoran

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code