Početna Servis Sjutra izmjena režima saobraćaja zbog Trke nezavisnosti

Sjutra izmjena režima saobraćaja zbog Trke nezavisnosti

7

Sekretarijat za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost Opštine Herceg Novi donio je Rješenje kojim se privremeno mijenja režim saobraćaja na lokalnom priobalnom putu u naseljima Baošići i Bijela, na potezu od marketa „Idea“ u Baošićima (MZ Baošići) do Doma kulture u Bijeloj.

Kako je saopšteno iz lokalne uprave, saobraćaj će biti privremeno zabranjen za sva vozila sjutra od 09:45 do 11 časova.

Rješenje je donešeno po zahtjevu d.o.o. „Media frame“, a radi bezbjednog održavanja „Trke nezavisnosti“ u okviru programa proslave Dana nezavisnosti Crne Gore.

7 Komentari

  • Ko bi tebe takvog i ocekivao?Bogougodjaj se i zivi u svom svijetu i neka ti bude lijepo a pusti druge da zive u ovom stvarnom.Kakav je daje,nas je.I ….. Nek je vjecna Crna Gora!

   5
   3
 1. U opštini Herceg Novi se za dugo od dana nezavisnosti koje se desilo 21.05.2006. nisu isticale zastave na državne institucije. Sjutra ti isti koji su pljuvali na zastavu i državu slave dan nezavisnosti u Baošiće. Podržavam prvi komentar,što prije bježati iz ove države jer oni koji je nisu stvorili imaju sada glavnu riječ i održavaju proslave. Sračunali su da imaju koristi od toga. Ovdje je odavno umrlo sve ono što se stvara srcem i dušom. Sretan ostanak svima koji ostaju u ovu državu,treba će im velika sreća.

  9
  2
  • Pametan čovjek mijenja mišljenje, ako je ono čemu se protivio ispalo bolje nego što je mislio. Samo buzdovani ne mijenjaju mišljenje. Zato pohvale Demokratama i Novskoj listi, za koga god ja glasao.

   1
   5
 2. Trka povodom dana nezavisnosti jos traje i svi koji su uspjeli da je istrce (da pobjegnu u inostranstvo) su pravi pobjednici.
  Vjezbajte omladino da pobjegnete iz ovakve drzave.

  46
  5

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code