Sjutra ljetnja turistička fešta u Igalu i nastup “Lire” podno Sat kule

Sjutra ljetnja turistička fešta u Igalu i nastup “Lire” podno Sat kule

8
Podijeli

Nastupi muzičke grupe Stari kapetan i KUD-a Igalo biće upriličeni sjutra u Igalu, u okviru ljetnjih turističkih fešti koje kao poklon gostima i mještanima organizuje lokalna TO. Početak programa na šetalištu ispred Omladinskog parka zakazan je za 21h.

U isto vrijeme na stepeništu koje vodi od Trga Nikole Đurkovića prema Belavisti nastupiće ženska vokalna grupa Lira. One će ovog ljeta održati 12 koncerata, a sljedeći je najavljen već za sjutra.

Picerija i restoran

Koncertni nastupi Lire, pod nazivom “Na Bokeškom trgu”, su još jedna ponuda iz bogatog programa koji je za ovu ljetnju sezonu pripremila Turistička organizacija Herceg Novi. Nastupi počinju od 21 h.

 

8 Komentari

 1. Zalosno je da takav glazbeni kvalitet kakav ima Lira nije prepoznat od strane onih koji kreiraju muzicki sadzaj tokom sezone. Zamolili bi za malo vise bokeskog repertoara koji ce ako ako se ovako nastavi izumrijeti.

  10
  3
 2. Citam radio jadran a porijeklom sam iz Rusije.Mnogo volim Herceg novi i vec 3 godine slusam sve hercegnovske grupe pa tako i Starog Kapetana i Liru.Stvarno su odlicni vokalisti i steta sto ne dobijaju priznanje koja zasluzuju.Liru sam zadnji put slusao kada su imale prvi nastup i odusevile su me.Od ruskih pesama pa sve do pop engleske pesme!Bravo cure.sutra sigurno dolazim da ih cujem jer znam da uvek ucine trg boljim mestom.Na kafu sutradan u peticu svi!

  12
  2
 3. Konacno neki kulturni dogadjaj i u Igalu. Sljedeci organizujte ispred standova ispod II faze Instituta. Pozovite i Komunalnu inspekciju i policiju da uvelica dogadjaj.

  19
  3

Ostavite komentar

*

code