Početna Društvo SJUTRA OBUSTAVA SAOBRAĆAJA NJEGOŠEVOM ZBOG RUŠENJA “RUDNIKA”

SJUTRA OBUSTAVA SAOBRAĆAJA NJEGOŠEVOM ZBOG RUŠENJA “RUDNIKA”

0

Zbog najavljenog rušenja starog hotela “Rudnik” u centru Herceg Novog, tokom sjutrašnjeg dana biće izmijenjen režim saobraćanja Njegoševom ulicom.

Režim saobraćanja biće privremeno izmijenjen sjutra u periodu od 14:30 – 19 h na potezu od raskrsnice sa ulicom Mića Vavića (zgrada Novljanke) do raskrsnice sa ulicom Partizanski put, obavještavaju iz Sekretarijata za stambeno komunalne poslove i zaštitu životne sredine. Saobraćanje će u tom periodu biti zabranjeno za sva motorna vozila, osim za mehanizaciju izvođača radova “Krušo niskogradnju” d.o.o. kao i za vozila sa prvenstvom prolaza.
Rušenje “Rudnika” neće se odlagati i u slučaju loših vremenskih uslova i počeće u 15 h, kako je ranije i najavljeno, potvrdio nam je danas vlasnik firme “Krušo niskogradnja” d.o.o., Slobodan Radović Krušo.
Podsjetićemo, firma “Krušo niskogradnja” d.o.o. jedina je dostavila ponudu na tender za najboljeg izvođača radova. Stoga je 23.12.2014. zaključen ugovor između Opštine Herceg Novi i ove firme o rušenju “Rudnika”, vrijedan 4.600 eura

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code