Sjutra Skupština opštine Herceg Novi

Sjutra Skupština opštine Herceg Novi

2
Podijeli

Pred odbornicima lokalnog parlamenta u Herceg Novom na prvoj redovnoj ovogodišnjoj sjednici, sjutra  u 8.30 h, naći će se 31 tačka dnevnog reda. Zasijedanje bi trebalo da počne predlogom Odluke o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljšta za bespravne objekte, kojom se propisuju uslovi, visina, način, rokovi i postupak plaćanja naknade za komunalno opremanje građevinskog zemljišta za bespravne objekte.

Među temama za Skupštinu su i Predlozi odluka o zaduženjima Opštine u iznosu od pola miliona eura, preduzeća “Čistoća” od 250 hiljada i “Vodovoda i kanalizacije”, od 120 hiljada eura.

Picerija i restoran

Pažnju privlači i program mjera i aktivnosti za pripremu turističke sezone, baziran na aktivnostima koje su, prije svega, predviđene u oblasti komunalne infrastrukture, promotivno – marketinškoj  djelatnosti  i ostalim segmentima ponude. Sačinjen je na osnovu podataka dobijenih od opštinskih preduzeća ,Čistoća”, “Vodovod i kanalizacija”, Agencije za izgradnju, Agencija za gazdovanje graskom lukom, “Komunalno stambenog”, ali i kompanija Bule line, AD Pomorski saobraćaj, JP Morsko dobro. Programom je dat i kratak pregled aktivnosti koje su dostavili neki hotelijeri.

Sjutra bi trebalo da budu usvojeni i Izvještaji o radu sa Finansijskim izvješajima za 2017. svih gradskih Agencija, preduzeća i Javnih ustanova, kao i Planovi rada za ovu godinu.

Odbornici će raspravljati i o predlogu Programa za podizanje spomen obilježja, zatim predlozima  izmjene Odluka o realizaciji Projekta “Njega starih lica”, drumskog saobraćaja, te kriterijumima za finansiranje aktivnosti u sportu.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code