Početna Servis Sjutra uklanjanje ramenih grana iznad dijela magistrale

Sjutra uklanjanje ramenih grana iznad dijela magistrale

7

Zaposleni u Sektoru za održavanje lokalnih puteva Komunalno Stambenog doo Herceg Novi sjutra će od 7 do 14 časova, koristeći specijalno vozilo „autokorpu“ orezivati ramene grane koje su se nadvile iznad magistralnog puta od tunela u Zelenici do Dubrave.

Uklanjanje navedenih grana je neophodno zbog bezbjednije saobraćajne komunikacije. Saobraćajna policija pružaće asisistenciju u regulisanju saobraćaja, navodi se na sajtu Komunalno stambenog doo Herceg Novi.

7 Komentari

 1. Skroz dobronamijerno!!!!!
  Prednog za Komunalno Stambeno da odstrani iz korijena sve divljih smokava duz setalista, narocito na Skveru kod Jugola Grakalica ali i na drugim mjestima duz setalista. Korijen i stabla vec podizu i lome dijelove “tek” poplocanog setalista!

 2. Prosle godine je zena za malo poginula kada se cijelo stablo srusilo na njen auto u toku voznje magistralom na dijelu od glavne autobuske stanice ka Crvenom Krstu/Internisti.
  Cijela ta povrsina zelenila mora pod hitno da se isjece kako neko nebi poginuo. Tacno se vidi aledece stablo koje se toliko nakrivilo da samo sto nije ubilo nekoga!

 3. A kumbor ? Oko xanadu hotela? Zamislite tek da nema korova i drveca kada vozite recimo zmijicom? Ili prema risnu od morinja do risna pa do perasta kakav bi pogled bio na more vozeci magistralom da nema zbunja sa strane.. oce li se ikad iko sjetiti

  10
 4. Na trotoaru preko puta tornja sa satom bivše željezničke stanice na Škveru nalazi se stablo šipka čije su se grane nadvile nad ulicu.
  Svaki put kada tuda prođu ambulantna kola gledam kako grane šipka stružu preko krova i plavih rotacionih lampi.
  Izgleda da rotacione lampe prvo treba da padnu sa krova ambulantnih kola da bi se neko sjetio da potkreše grane šipka…

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code