Početna Kultura Sjutra veče predstava “Dobrodošli u kabare Beograd”

Sjutra veče predstava “Dobrodošli u kabare Beograd”

0

„Dobrodošli u kabare Beograd“, predstava sa Radetom Marjanovićem i Tanjom Bošković biće u novom terminu odigrana sjutra veče, 19. marta, u Dvorani Park, od 20 h. Ulaz je besplatan, obavijestili su iz Direkcije Praznika mimoze.

Predstava je, podsjećamo, trebalo da bude odigrana u sklopu Dana Beograda prošle sedmice, ali je zbog loših vremenskih uslova morala da bude odložena.

Picerija i restoran

Kabare Radeta Marjanovića je zaokruženje umjetničkog rada jednog glumca, koji se 30 godina bavi muzikom. Predstava je nastala na osnovu tekstova pisaca Moma Kapora, Matije Bećkovića, Duška Radovića, Branka Ćopića i kompozicija Đorđa Marjanovića, Lea Martina, Novih fosila, Dubrovačkih trubadura i drugih starih dobrih hitova.

„Dobrodošli u kabare Beograd“ na duhovit i ironičan način govori o djetinjstvu, ljubavi, prijateljstvu i vremenu o kojem danas često govorimo sa nostalgijom.

Kabare je skup najboljih i najatraktivnijih numera iz predstava „Dobra Stara Vremena”, „Dođi u kabare”, „Boemsko veče”, „Sunčani kabare”, koje je Marjanović osmislio i izveo u posljednjih 16 godina. Kabare je do sada odigran preko 400 puta, uz klavirsku pratnju Uroša Rankovića.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code