Sjutra zasjeda novska Skupština: Privremeno finasiranje opštine u vrhu

Sjutra zasjeda novska Skupština: Privremeno finasiranje opštine u vrhu

1244
3
Podijeli

so hn 041215 2Završavajući vjerovatno ovogodišnji rad sa 16 redovnih sjednica i nekoliko vanrednih, odbornici lokalnog parlamenta u Herceg Novom sjutra bi trebalo da raspravljaju o 9 tačaka dnevnog reda.
Izjasniće se o Odluci o privremenom finansiranju Opštine Herceg Novi za prva tri mjeseca iduće godine, s obzirom da Budžet za iduću godinu nije usvojen. U izvršnoj vlasti su ocijenili da je neophodno prema Zakonu o finansiranju lokalne samouporave donijeti Odluku o privremenom finansiranju od januara do marta i u očekivanju okončanja postupaka za valorizaciju nepokretne imovine kod nadležnog Ministarstva. Privremeno finansiranje može se obavljati do iznosa koji odgovara najviše 1/12 ostvarenih prihoda u prethodnoj godini.
Pred novskim odbornicima naći će se još i Prijedlozi Odluka o donošenju Lokalne studije lokacije „Sasovići“, prikupljanju, prečišćavanju i ispuštanju otpadnih voda na teritoriji opštine Herceg Novi, utvrđivanju osnova i kriterijuma za finansiranje aktivnosti u sportu, izmjeni i dopuni Odluke o uvođenju poreza na nepokretnosti, kriterijumima i raspodjeli sredstava nevladinim organizacijama,davanju saglasnosti na cjenovnik usluga Agencije za gazdovanje gradskom lukom, kao i izbori i imenovanja.

3 Komentari

  1. BRAVO,POVECAJTE CIJENE U LUCI,POVECAJTE I MUZIKU U LUCI,BUKA DA BUDE JOS VECA.
    IONAKO NAS NAUTICARI ZAOBILAZE ZBOG NESNOSNE BUKE I HAOSA UVECE IZ ADMIRALA,
    UBIJTE IH I SA CIJENAMA DA IM UGODAJ BUDE KOMPLETAN. OPAMETITE SE VISE-ZATVORITE TU KAFANU POSLIJE 11 SATI,TADA CE VAM SE VRATITI I GOSTI!
    0    0

Ostavite komentar

*

code