Početna Sport Sjutra završna prodaja ulaznica za finale LEN Euro kupa

Sjutra završna prodaja ulaznica za finale LEN Euro kupa

0

Revanš meč finala LEN Euro kupa između PVK Jadran Carina i CN Marseille na programu je u subotu 13. aprila u 18 časova u Nikšiću, a završna prodaja ulaznica u Herceg Novom će biti sjutra od 10 do 13 časova u Gradskoj kafani.

Karte se mogu kupiti i u jutarnjim časovima u kancelarijama kluba na bazenu Jadran na Škveru, kao i na recepciji nikšićkog bazena, svakim danom od 7 do 21 čas, napominje direktor PVK Jadran Carine, Miloš Mračević.

– Na žalost ovu utakmicu finala Euro kupa nismo mogli igrati u Herceg Novom iz dobro poznatih razloga. Utakmicu igramo u Nikšiću, ali ništa manje se nećemo potruditi da budemo dobri organizatori i domaćini kao i uvijek u Herceg Novom. Nadamo se da će kompletan utisak utakmice biti pozitivan i da će se zaokružiti pozitivnim rezultatom, rekao je Mračević.

Klub će nastojati da nikšićki bazen bude što bolje pripremljen i dekorisan.

– U saradnji sa Turističkom organizacijom Herceg Novi smo organizovali dolazak Gradske muzike Herceg Novi i mažoretki kako bismo upotpunili program tokom utakmice. Organizovan je prevoz svih mlađih selekcija kluba, dva autobusa, kao i tridesetak najvatrenijih navijača koji su klub pratili na mečevima u Budimpešti i Marseju, dodao je Mračević.

Iz kluba pozivaju sve navijače Jadrana i ljubitelje kvalitetnog vaterpola da dođu na utakmicu u subotu i daju podršku u borbi za osvajanje Len Euro kupa.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code