Škola plivanja i vaterpolo klub Galeb u Zelenici

Škola plivanja i vaterpolo klub Galeb u Zelenici

0
Podijeli

Ljetnja škola plivanja u organizaciji PVK Galeb iz Zelenike i ove godine vrijedno radi sa mališanima. Treninzi pilvanja startovali su 20. juna i trajaće do 20. avgusta, kako bi djeci ostalo 10-ak dana da se odmore i pripreme za školu, kazao je za Radio Jadran član uprave kluba, Lazo Vuksanović.

U klubu su zadovoljni odzivom djece, ali i izborom Nemanje Koraća za trenera.

Picerija i restoran

U školu je trenutno upisano 25 mališana uzrasta od 6 do 12 godina, ali nema starosnih granica za zainteresovane.

– Treninzi se održavaju na otvorenom plivalištu PVK Galeb u Zelenici, svakog dana osim nedjelje. Organizujemo jedan trening dnevno, od 9 do 10 časova. Stariji mogu da se prijave ukoliko žele da usavrše tehnike plivanja – navodi Korać.

Klub je osnovan 1956. godine, aktivan je, kao i svi primorski klubovi,  tokom ljetnje sezone kada je na programu Ljetnja liga Crne Gore.

– Za tih šezdeset godina 8 puta smo bili prvaci Crne Gore ili Ljetnje lige, a najveći uspjeh smo ostvarili 1995. godine, kada smo bili amaterski prvaci Jugoslavije – priča Vuksanović.

VK Galeb će večeras, u okviru 4. kola Druge vaterpolo lige Crne Gore odmjeriti snage sa ekipom Bokelja. Zeleničani su u prva tri kola ostvarili sve tri pobjede i na dobrom su putu da osvoje titulu.

Zainteresovani roditelji, kao i oni koji žele da nauče ili usavrše tehnike plivanja, informacije mogu dobiti na plivalištu, kao i na broj telefona trenera Nemanje Koraća 067/871-152.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code