Početna Društvo Škola u prirodi na Lovćenu za osnovce

Škola u prirodi na Lovćenu za osnovce

3

Osnovna škola Dašo Pavičić organizovaće tradicionalnu nastavu „Škola u prirodi“ na Ivanovim koritima, od 21. februara do 2. marta sljedeće godine.

Riječ je o petodnevnom aranžmanu u hotelu na Ivanovim koritima, gdje će za djecu osim smještaja i tri obroka, biti organizovane razne sportske, edukativne i zabavne aktivnosti uz mnogo druženja.

Prema rezultatima ankete među učenicima, „Škola u prirodi“ organizovaće se za oko 200 zainteresovanih đaka – učenika od II – VI razreda u trajanju od 5 dana. Riječ je o aranžmanu koji košta oko 130 eura, koji roditelji mogu platiti u tri mjesečne rate.

Osim obezbijeđenog prevoza, smještaja i ishrane, đacima na raspolaganju moraju biti: ljekar, animatori, zasebne učionice za izvođenje nastave koje će koristiti učesnici škole u prirodi, sportski višenamjenski teren, diskoteka i restoran samo za učesnike škole u prirodi.

Stoga zainteresovani izdavaoci smještaja na Lovćenu imaju rok do 21. decembra da dostave ponude. Čitav aranžman vrijedan je 28.350 eura.

3 Komentari

  1. 130eura po djetetu je previše za mjesto kao što su Ivanova korita. Da je Durmitor ili Kolašin, pa da čovjek i izdvoji pare, ali za ovo definitivno ne.

  2. Moraju roditelji debelo to platit drzavnoj firmi da bi onda drzavni funkcioneri mogli svoju djecu besplatno slati. Tako dranje djece nema nigdje. Inace na djecu uvjek najbolja zarada.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code