“Škola za ljubavnike” Bojana Stojčetovića u Dvorani Park

“Škola za ljubavnike” Bojana Stojčetovića u Dvorani Park

2711
0
Podijeli

Predstava pod nazivom “Škola za ljubavnike”, režisera i glumca, Bojana Stojčetovića biće prikazana sjutra veče u Dvorani Park u 20:30h.

Radnja predstave smještana je u Italiji, početkom 60-ih godina. Muž i žena upadaju u bračnu kolotečinu. Potreba da se iz nje izađe po svaku cijenu, dovodi do odluka koje će im promjeniti živote. Naizgled obični bračni problemi, pretvoriće se u komplikovane komične situacije. Čudna služavka, kućni prijatelj advokat i profesor, dovešće priču do nevjeerovatnog zapleta, kada se bude ispostavilo da niko od njih nije ono što jeste.

Picerija i restoran

Na brilijantno komičan način publiku će Milan Vasić i Jelena Rakočević, vraćati u ono vrijeme kad je nemoguće bilo moguće.

Milan Kalinić kakvog publika do sada nije imala prilike da vidi, bez ijedne riječi izaziva smijeh, a Aleksandra Cucić i Bojan Stojčetović će podsetiti publiku zašto negativci mogu biti najpozitivniji u cijeloj priči.

Tekst i režija – Bojan Stojčetović. Igraju – Milan Vasić, Jelena Rakočević Cekić, Milan Kalinić, Aleksandra Cucić i Bojan Stojčetović. Kostim – Ljiljana Ružić. Scenografija – Goran Stojčetović. Koreografija – Nebojša Gromilić. Tehnička podrška – Novak Ašković.

Prodaja ulaznica po cijeni od 5 € je na biletarnici Dvorne Park i mogu se kupiti od 9 do 12 i od 17 do 20:30 časova.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code