Početna Sport Škola zabavnog fudbala u Tivtu

Škola zabavnog fudbala u Tivtu

0

Opština Tivat je domaćin „Otvorene škole zabavnog fudbala“ (Fun Football School), sportsko-edukativnog projekta za dječake i djevojčice uzrasta od 8 do 12 godina, koji okuplja i na desetine trenera predavača.

Otvorena škola fudbala biće održana u petak, 18. novembra u 10:30 časova, na glavnom stadionu Fudbalskog kluba Arsenal u Tivtu.

– Osnovna ideja „Otvorene škole fudbala“ jeste druženje, igra, poboljšanje fudbalskih vještina ali i zadovoljstvo koje proizilazi iz bavljenja fudbalom, saopšteno je iz Opštine Tivat.

Partneri Opštine Tivat u organizaciji ovog projekta su Fudbalski klub Arsenal koji okuplja više od 200 mališana raznih uzrasta i NVU ,,Sport spaja”, organizacija koja sarađuje sa Danskom školom fudbala „Cross Cultures Project“, zaduženom za organizaciju otvorenih škola zabavnog fudbala širom svijeta.

Tokom prošle godine, u Crnoj Gori je organizovano šest otvorenih škola zabavnog fudbala i podijeljena je sportska oprema u šest gradova i to ukupno 750 lopti i 90 oprema za trenere i instruktore škola.

U organizovanim školama fudbala do sada je učestovalo više od 1600 dječaka i djevojčica.

Manifestaciju će otvoriti sekretarka Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja Opštine Tivat mr Darka Ognjanović.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code