Slatkim bazarom počinje program dočeka Nove godine u Herceg Novom

Slatkim bazarom počinje program dočeka Nove godine u Herceg Novom

3
Podijeli

U subotu 30. decembra počeće  program dočeka Nove godine u organizaciji TO Herceg Novi, a prvi događaj je Slatki bazar.

– Novogodišnji Slatki bazar organizujemo u pješačkoj zoni Njegoševe ulice od Bifea Beograd do trga Nikole Đurkovića. Bazar za koji je obezbjeđeno pet većih štandova, biće otvoren sedam dana, pa koristimo i priliku da pozovemo proizvođače slatkiša da se prijave na vrijeme za dogovor oko izlaganja  proizvoda. Ključna ponuda na Slatkom bazaru su svakako domaći kolači i slatkiši – navode iz TO Herceg Novi.

Picerija i restoran

Bogat program za doček Nove godine je kompletiran dva mjeseca ranije, i biće realizovan na više lokacija u gradu.

Pored Slatkog bazara, u subotu, 30. decembra u podne, u parku Boka počeće program Dječije Nove godine, u okviru kojeg je pripremljena i interaktivna dječija predstava “Volimo se – ovo je godina ljubavi”. U najavi je dolazak i Djeda mraza, a doček Nove godine za najmlađe  biće zaokružen  koncertom popularnog dječijeg zabavljača, Šanta Pante.

Program glavne večeri Dočeka Nove godine počinje u 21 sat, kada će na bini u Parku Boka nastupiti poznata grupa Senkina đeca, a u 2018. godinu Novljani i gosti će ući uz jednog od najboljih kantautora na Balkanu, Vlada Georgieva, čiji koncert počinje u 23 sata.

Za novogodišnju noć Turistička organizacija je obezbjedila i besplatno vino i pivo koji će se dijeliti gostima u parku Boke, ali i prvog dana Nove godine tokom dnevnog programa na Škveru. Naime, osim večernjih programa obezbijeđen je i dneveni, koji će na Škveru početi u 11 sati, u ponedjeljak 1. januara, gdje je za dobru atmosferu zadužena hercegnovska klapa Castel Nuovo. Pored besplatnog pića, TO HN je obezbijedila i besplatne prigane girice.

Prvu noć 2018. godine u parku Boka će koncert od 21 sat održati poznati bokeljski bend Sinhro, a zvijezda večeri beogradski pop-rock sastav Van Gogh će nastupiti od 23 sata.

Posljednji dan organizovanog dočeka na otvorenom rezervisan je za koncert Novljanina Dragoljuba Đuričića, koji će sa svojim bendom Balkanska lavina nastupiti od 21 sat u parku Boka, dok će od 22 sata binu preuzeti beogradski pop muzičari Tropico band.

 

Program:

30. 12. 2017.

– 10h Novogodišnji Slatki bazar – Pječaški dio Njegoševe ulice od Gradske kafane do Trga (traje 7 dana)

– 12h Dječija Nova godina – Park Boke

31. 12. 2017.

– 21h Senkina đeca – Park Boke

– 23h Vlado Georgiev – Park Boke

01.01. 2018.

– 11h Castel Nuovo – Škver

– 21h Sinhro band – Park Boke

– 23h Van Gogh – Park Boke

02. 01. 2018.    

– 21h Dragoljub Đuričić & Balkanska lavina – Park Boke

– 22h Tropico band – Park Boke

3 Komentari

  1. Kad budemo imali praznicnu atmosferu kao mnogi drugi gradovi, i lepe kucice standove onda cemo se prijaviti.. ovako da tezgarimo necemo vise…

    3
    1
  2. Evo mi smo smisli sve ,a odneuspjeha dizemo ruke. Pod prvo kao tur.organizacija napravite standove sve iste iznajmljujte ih i da to bude sesno,slatko, lijepo. A ne one odvratne tezge bez nastrasnjice. Dijelite prodavajte vino kuvano, rostule,sitne kolace. Ulozite malo u ovaj grad,samo isisavate i trpate po dzepovima. Dajte animatore,balone,pajce i ulicne pijevace,potrudite se malo,odose svi iz grada. Pogledajte kako rade gradovi u okruzenju,nije sramota uciti i. Ponekada kopirati. Radite to gospodo za plate,opravdajte te plate !

    23
    6

Ostavite komentar

*

code