Početna Politika Slobodan Radović Krušo na čelu DPS-a u Herceg Novom

Slobodan Radović Krušo na čelu DPS-a u Herceg Novom

0

Opštinski odbor DPS Herceg Novi jednoglasno je za predsjednika izabrao Slobodana Radovića Kruša, saopšteno je iz te partije.

Radović je ugledni privrednik i dobitnik više crnogorskih i međunarodnih priznanja u oblasti turizma i preduzetništva. Vodio je Opštinski odbor DPS-a i u prethodnom mandatu, tokom kojeg je održano više izbora na kojima je Demokratska partija socijalista značajno uvećala broj osvojenih glasova u odnosu na prethodni period, navode iz DPS-a.

Radović je predstavio osnove programa rada za naredne četiri godine i najavio nove aktivnosti u Herceg Novom kojima je cilj veće približavanje potrebama građana, zalaganje za razvojne projekte od značaja za sve građane Herceg Novog i snaženje partijske infrastrukture.

On se zahvalio članovima novog Opštinskog odbora na jednoglasnoj podršci i dodao:

“Obnovili smo jedinstvo u partiji, dali konkretan doprinos nizu aktivnosti od značaja za Herceg Novi od kojih posebno izdvajam usvajanje Prostornog plana koji ne bi mogao biti usvojen bez podrške DPS-a, čime smo pomogli svim građanima i svim investitorima u Herceg Novom, pojačali aktivnosti u ŽAD-u i Savjetu mladih. Povjerenje koje ste mi ukazali za mene predstavlja veliku čast, ali i obavezu. Očekujem da u narednom periodu svako od nas da svoj maksimum, da zajedno realizujemo planirane aktivnosti, vratimo nekadašnji sjaj Herceg Novom i stvaramo šanse za sve mlade. Spreman sam da uvijek budem makar korak ispred svih i konkretnim činjenjem, a ne obećanjima, dam svoj doprinos” naglasio je Radović, a saopštavaju iz OO DPS-a Herceg Novi.

Plaćeni prostor