“Slučajevi pravde” ponovo u Herceg Novom

“Slučajevi pravde” ponovo u Herceg Novom

5
Podijeli

Film “Slučajevi pravde” crnogorskog humorističnog sastava The Books od Knjige prikazivaće se u kino sali Dvorane Park u srijedu, 1. novembra i četvrtak, 2. novembra u terminima od 18 i 20 časova.

Pored standardne postave legendarnog sastava Buksovaca: Veselina Gajovića – Gaja, Gorana Vujovića, Aleksandara Radunovića – Popaja i Zorana Markovića – Zonja, koji tumače glavne uloge, u filmu su angažovane i glumačke zvijezde regiona kao što su Nebojša Glogovac, Zoran Kesić, Nikola Kolja Pejaković, Stefan Bundalo, Zenit Đozić, dok glavnu žensku ulogu tumači Tihana Ćulafić.

Picerija i restoran

Scenarista ove krimi komedije je Aleksandar Radunović Popaj. Muziku je uradio član niškog sastava Stereo Banana, Nemanja Nedeljković, a pored njega songove su radili sarajevski bendovi Letu Štuke i Dubioza kolektiv, kao i mostarski bend Zoster.

Film je premijerno prikazan na Montenegro film festivala u julu ove godine u Herceg Novom, a nakon toga i na Sarajevo film festivalu.

Prodaja ulaznica je po cijeni od 3 € na blagajni dvorane Park, u terminima: 30. i 31. oktobra od 9 do 12 i od 18 do 20 sati, kao i 1. i 2. novembra od 9 do 12 i od 17 do 20 sati.

5 Komentari

  1. Cijena ulaznice me je opredjelila da ne idem da gledam film. Sačekaću film na tv ili na internetu, a tih sat i po-dva ću provesti džogirajući umjesto sjedeći.

    4
    1

Ostavite komentar

*

code