Smjerokazi, popravak fontane u Ilijinom parku

Smjerokazi, popravak fontane u Ilijinom parku

5
Podijeli

Postavljena je turistička signalizacija na svim glavnim stepeništima u Herceg Novom. Svi smjerokazi su urađeni po propisanim standardima, dvojezični su, sa oznakama koje diktiraju normativi. Posao je obavila Agencija za izgradnju i razvoj u saradnjin sa Turističkom organizacijom Herceg Novi.

smjerokaz 2Kako je kazao direktor Agencije, Nikša Grgurević, na većim stepeništima su postavljeni smjerokazi  na početku, sredini i kraju skalina. Izuzetak je stepenište u blizini starog hotela “Rudnik”, koje nije označeno kako se turisti i građani ne bi usmjeravali ka njemu i prolazili  uz oronuli objekat.

Picerija i restoran

Grgurević je istakao i da su u toku radovi na pripremi dokumentacije i procedura za obnovu fasada koje će biti nastavljene nakon zabrane građevinskih radova.

smjerokaz 1

Takođe, u saradnji sa Sekretarijatom za komunalne djelatnosti i ekologiju i preduzećem “Vodovod”, u toku je sanacija fontane u Ilijinom parku u Igalu, koja je očišćena od grafita, ispjeskarena. Narednih dana će biti postavljene nove česme.

5 Komentari

  1. Lijepo ali mislim da je trebalo pisati cirilicom . Razlog je taj sto nasi turisti (bivsa SFRJ) poznaju oba pisma, a za zapadne turiste sluzi engleski. Ne malom broju Rusa cirilica je bliza, a treba ako cemo pravo ispostovat svakog gosta.

Ostavite komentar

*

code