Početna Politika SNP: Deset konkretnih projekata za Mojdež

SNP: Deset konkretnih projekata za Mojdež

0

Socijalistička narodna partija nastavila je sa predizbornim aktivnostima u Herceg Novom u okviru kojih je održan sastanak članova stranke sa područje Mjesne zajednice Mojdež – navodi se u saopštenju.

Odbornički kandidat sa liste „SNP-Herceg Novi-mr Danijela Đurović-Ustani i pobijedi-Samo za Novi“ Goran Vujović istakao je 10 konkretnih projekata, čija će realizacija podići kvalitet života svih mještana Mojdeža.

1.Rješavanje pitanja sanacije Potkopa II i III faze;

2.Sanacija glavnog puta Mojdež-Igalo;

3.Sanacija puta Mojdež-Sutorina ( Tijesni klanac);

4.Izgradnja i uređenje terena za male sportove u okviru postojećeg fudbalskog terena;

5.Sanacija putnog pravca od crkve Sv.Spasa do Žukove glavice i puta do crkve Sv. Jovana na Lober;

6.Rješavanje problema napajanja elektromreže u selu Mojdež,

7.Sanacija i dalja izgradnja puta Mojdež-Mokrine preko Porobića;

8.Postavljanje rasvjete u selu Porobić;

9.Poboljšanje pitanja vodosnabdijevanja sela Mojdež;

10.Uvođenje kružne autobuske linije Igalo-Mojdež-Sutorina na svakih sat vremena.

Socijalistička narodna partija je 14 godina bila stožer domaćinskog upravljanja Novim. Tako će ponovo biti od 7. maja. Prethodne dvije godine vladavine DPS-a bile su ružno lice Novog, a nakon majskih izbora vratićemo dostojanstvo našem gradu.

Novi ima sve što treba da bude bogato i prosperitetno mjesto za život svih njegovih građana. Potrebno je samo da se okrene sebi, da najbolji Novljani upravljaju gradom, da se doslednost i rad ponovo cijene, a ne smatraju prevaziđenim kategorijama.

Novi će 7. maja ponovo biti na raskrsnici – da li će biti bastion slobode ili će postati DPS kolonija u kojoj vladaju pravila mafije. Novljani su ponosni i dostojanstveni ljudi, koji žele promjene na bolje, i zato uzalud sve prijetnje, ucjene i zastrašivanja DPS-a, jer naš grad je bio i ponovo će biti slobodan.

Zato – Ustani i pobijedi, samo za Novi. Socijalistička narodna partija – čista Desetka! – poručuje se na kraju saopštenja.

Plaćeni izborni program