Socijaldemokrate: Politička predstava opozicije u Herceg Novom

Socijaldemokrate: Politička predstava opozicije u Herceg Novom

27
Podijeli

Povodom aktuelnih političkih dešavanja u Herceg Novom, Socijaldemokrate smatraju da umjesto prepucavanja i želje da se makar i par mjeseci bude na vlasti, građani Novog zaslužuju mnogo više ozbiljnosti, profesionalnosti i odgovornosti od političkih struktura.

–  Nažalost, Novljanke i Novljani su žrtve višegodišnjeg političkog mrcvarenja, a ova predstava dostiže svoj vrhunac, samo par mjeseci prije vanrednih izbora zakazanih za 7. maj. Nastavljaju se i lutajući politički eksperimenti u kojima postojeća opozicija hoće da mijenja vlast sa partijom koja je bila u vlasti i imala u njoj značajne čelne funkcije. Ovo neodoljivo podsjeća na ponašanje jedne partije na državnom nivou izgubljene u vremenu i prostoru, koja polako ali sigurno postaje marioneta DF-a – poručuju Socijaldemokrate.

Picerija i restoran

Oni misle da građani Herceg Novog više ne nasijedaju na pregršt politikanstva i praznih obećanja i okreću se novim, modernim i evropski orjentisanim strankama koje mogu i hoće da vrate Herceg Novi na mjesto koje mu pripada.

– Socijaldemokrate, kao nezaobilazni progresivni faktor buduće vlasti, spremne su da u izbornoj kampanji ukažu građanima ne sve nedostatke dugogodišnje neuspješne politike, koja je vladala ovim gradom i da, u saradnji sa svim dobronamjernim i ozbiljnim subjektima, rade na rješavanju nagomilanih problema u korist svih građana Herceg Novog.

– Socijaldemokrate imaju program i ozbiljne, stabilne, profesionalne ljude koji su spremni da naš grad izvedu iz dugogodišnje krize i da ga vrate na mapu značajnih turističkih i ekonomskih destinacija, kako u Crnoj Gori tako i u region – poručuju na kraju saopštenja Socijaldemokrate.

27 Komentari

 1. Reče partija čiji je koalicioni partner na državnom nivou upravljao ovim gradom u zadnjih nekoliko godina i doveo nekadašnju prijestonicu kulture u ovakvo stanje. Daj uozbiljite se.

  2
  1
 2. Veliki biznismen Komnenić ih vodi putem pobjede .Pošto još ništa nemjenjaju u svojim ustanovama prosveti i zdravstvu znači da su isti kao i ovi do sad.Niko nemisli za radnika.

  7
  3
 3. Zna li neko ko su ovi?
  Nema nigdje nijednog imena ni potpisa na saopštenju.
  Uostalom, nikad mi nije bilo jasno zašto bi neko glasao za ovakve partije. Ako hoćeš da glasaš DPS, onda glasaš DPS. Bar tu ne treba posrednik.

  13
  1
 4. Koliko negativnih komentara…vjerovatno su tvorci istih iz “uspjesnih” političkih partija koje su dovele HN tamo gdje je sad…
  Na žalost, takvi smo narod, ne vidimo sebe a drugog komentarišemo…

  7
  10
 5. BILA JEDNOM JEDNA STRANKA KOJA JE UZ SIMBIOZU SA DEPESOM VLADALA CRNOM GOROM,MINIMALAN BROJ GLASOVA ZA MAXIMALNE POZICIJE I TO UGLAVNOM TAMO ĐE SU VELIKE PARE,ONDA JE TA STRANKA NA NEKI NAČIN PUKLA, A OVI SU ČINI MI SE KUSUR OD TE STRANKE.

  14
  1
 6. Bravo..osvezenje ! Nova stranka ,puna nade .Od svih ,jedino oni pozitivno deluju ! Svidja mi se sto forsiraju na mladima ,ulazu snagu ..Glasam za njih !

  17
  41

Ostavite komentar

*

code