Početna Ke Nova SPALJEN KAMENKO TUPKOGLUPAN NA ŠKVERU

SPALJEN KAMENKO TUPKOGLUPAN NA ŠKVERU

0

karnfebZa razliku od početka „Praznika mimoze“, završnica je protekla uz više hiljada posjetilaca na Škevru koji su došli na tradicionalno spaljivanje karnevala. Scenario je osmislio Željko Černaus, a sve su začinile mažoreteke „Diana“, Mjesna muzika Đenovići, trombonjeri i klovnovi. Dijelili su se džabe vino, rakija, prigana riba, suve smokve i momiza.

Njaveća atrakcija bilo je suđenje krivcu za sve nedaće u Novome, ovoga puta bio je to karneval Kamenko Tupkoglupan iz plemena ProMAJA sa Ukakana. Presuđeno mu je spaljivanje zbog „krivičnog djela uznemiravanja javnosti, širenja lažnih informacija, subverzije i zavođenja maloljetnika, kao i mračnih i zlih namjera“.

Sudija Pravosud Krizić na teret mu je stavio i „zapisivanje opasnih i subverzivnih proročanstava da će 2012 godina biti posljednja i da čovječanstvu prijeti kataklizma“.

Tužilac Sjekoman Britva je kazao da „djeca u Herceg Novom više ne slušaju starije, da su cijeli dan po kafićima i kladionicama, gdje puše, piju i ljube se! Zato će se u gradu morati otvoriti Sigurna roditeljska kuća“.

Kamenko je optužen za razrušene hotele Vektra Boka, za apatiju u Institutu Igalo gdje svako malo najavljuju dolazak Libijaca na liječenje, za najavljenu pa otkazanu rekonstrukciju Gradske kafane, za klizišta u Mojdežu i na Podima, zato što grad još nema davno najavljenu Autobusku stanicu, što Sportski centar nema zakupca i za nedostatak struje.

Branilac Veritas Ljubiparić nije imao što no da bude saglasan sa svim optužbama protiv njegovog klijenta Tupkoglupana.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code