Početna Društvo Specijalistićki pregledi vaskularnog hirurga u Meljinama ove subote besplatni

Specijalistićki pregledi vaskularnog hirurga u Meljinama ove subote besplatni

10

U Opštoj bolnici Meljine će u subotu 22. februara organozovati besplatne preglede vaskularnog hiruruga za sve zainteresovane građane. Ordiniraće mr sci, specijalista opšte i vaskularne hirurgije, primarijus dr Davor Musić.

Iz menadžmenta Bolnice Meljine savjetuju da se svi građani sa bolestima krvnih sudova (arterija i vena) jave na pregled. Posebno pacijenti sa diabetesom ili nekim drugim faktorom rizika za oboljenje krvnih sudova:

– Pregledi su zahvaljujući dr Davoru Musiću besplatni i poklon su Opšte bolnice Meljine građanima Herceg Novog. Bolnica na ovaj način naglašava potrebu očuvanja krvnih sudova svakog od nas, jer smo “stari koliko su nam stari krvni sudovi”, a posredno se nadamo da ovakvim akcijama možemo podtsaći razmišljanje o prevenciji i očuvanju zdravlja – ističu iz menadžmenta.

Takođe, od ovog mjeseca u Bolnici su mogući pregledi ortopeda svakog dana, a ordinira dr Marko Savovski. Bolnica je nedavno obezbijedila uređaj za 12-to kanalni Holter EKG monitoring.

– Uskoro će biti moguće obaviti i dio laproskopskih operacija, kao i preglede nefrologa. O tome će građani biti obavješteni. U najavi su i neke donacije za dio nedostajuće opreme. Većinu usluga bolnice građani Herceg Novog mogu ostvariti preko Fonda zdravstva Crne Gore- podsjećaju iz Opšte bolnice Meljine.

Sve informacije i zakazivanje pregleda na tel 031 640 988.

10 Komentari

  1. Bice nadamo se jos ovakvih akcija.Pa nije problem i da platimo preglede.Ovakvi doktori to zasluzuju.Da spomenemo i glavnu sestru Bolnice Meljine koja uvijek ljubazno sve nas prima i obavjestava o svemu .ali niko nikada ne spominje taj kadr.Doktor je doktor ali i bez dobrog ostalog medicinskog kadra tesko bi dosli do izrazaja.

  2. Pa imamo i mi Novljani 2 dobra ortopeda u Risanskoj bolnici
    Ili ih Vi bojkotujete ili se njima neda ucininit nešto humanitarno za sugrađane ?????

    5
    2
    • To je tako, nažalost, rade veze i vezice.A ne možete ni očekivati od doktora da uradi sto pregleda, zna se koliko pregled traje.Jedino bi ovakvi pregledi trebalo da budu češći, ali je to ipak teško izvodljivo.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code