Početna Kultura Specijalna ponuda 4+1 za komplete ulaznica za WAVEUL

Specijalna ponuda 4+1 za komplete ulaznica za WAVEUL

0

Svega dvije sedmice je ostalo do početka prvog izdanja internacionalnog festivala elektronske muzike – WAVEUL-a koji će impresivnom listom izvođača Crnu Goru ravnopravno postaviti na globalnu pozornicu ovog muzičkog žanra, najavljuju organizatori.

Organizatori festivala koji će se održati od 25. do 28. jula na ulcinjskoj Velikoj plaži, u skladu sa najavama, odlučili su da sljedećih pet dana dodatno časte sve klabere, pa je tako od 11. do 15. jula na snazi i posebna ponuda prodaje paketa ulaznica – akcija 4+1.

Picerija i restoran

Svi zaljubljenici u elektronsku muziku, ali i ostali klaberi željni odličnog provoda i vrhunske žurke na jednom od najljepših mjesta na planeti, imaju šansu da ekipno kupe četiri paketa ulaznica po cijeni od po svega 35 eura uz koje peti paket dobijaju gratis. Akcijska cijena važi samo za paket ulaznica za sva četiri dana, a cijena dnevne pojedinačne karte iznosi 15 eura.

Pored ove akcije, WAVEUL festival razmišlja i o onima s malo više avanturističkog duha i najavljuje da će u blizini festivalske lokacije biti postavljena kamp zona koja će biti aktivna dva dana prije, tokom i dva dana nakon završetka festivala. WAVEUL kamping zona nudi jedinstveni spoj prirode i udobnosti, a cijena kompleta ulaznica sa kamp zonom iznosi 65 eur https://waveul.org/sr/smestaj/

Uz to, organizatori WAVEUL-a su mislili na kajtere i one koji to žele da postanu, jer se u okviru festivalske lokacije nalazi Dragon Project Kite and Windsurf Center koji će za festivalsku publiku imati poseban popust http://www.dragonproject.me/

Ulaznice su u prodaji preko zvaničnog sajta https://waveul.org/t/tickets/ kao i preko Gigs Tix prodajne mreže za Srbiju i Crnu Goru http://www.gigstix.com/waveul19 ili za Hrvatsku i Sloveniju putem Entrio mreže https://www.entrio.hr/event/waveul-festival-6591 . Svi oni koji bi sada da zavire u festivalski prostor mogu to da urade već sada preko google mapsa ukucavši WAVEUL festival.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code