Početna Sport Spile MINI Vertical – 6. kolo LAZURE novske sky MINI trail lige

Spile MINI Vertical – 6. kolo LAZURE novske sky MINI trail lige

0

LAZURE novska sky MINI trail liga biće nastvaljena sjutra, kada je na programu 6. kolo i trka Spile MINI Vertical.

Start trke je u 10 časova, a okupljanje je planirano u 9 kod crkve Sv Sergeja i Vakha na Podima gdje će učesnici moči da preuzmu startni broj. U 9:30 organizovanim prevozom takmičari će biti prevezeni do starta udaljenog oko 5 minuta vožnje.

Staza SPILE je strma od Poda (Brajkovina) do sela Žlijebi, dužine je 2 km sa 400 D+ (metara ukupnog uspona). Trkači će kretati hronometarski na 30 sekundi, po principu poretka na ukupnog plasmana na dosadašnjem takmičenju. Na cilju će biti organizovana okrepa za sve trkače u vidu vode i voća.

Trkači učestvuju isključivo na sopstvenu odgovornost. Startnina je 5,00 eura.

PRIJAVE su do večeras u ponoć na sledećem linku.

Trka se boduje za LAZURE novsku sky MINI trail ligu uspostavljenim sistemom bodovanja. Svaka trka nosi slijedeći broj bodova počevši od prvog mjesta: 100, 88, 78, 72, 68, 66 i dalje svako mjesto po dva boda manje sve do tridesetog mjesta, gdje svako dalje mjesto nosi po 1 bod manje.  Od 10 trka lige zbir svih bodova sabira se za konačan poredak lige.

Pomoć i informacije na telefon +382 69 603 389 /// e-mail: orjenoutdoor@gmail.com /// www.facebook.com/OrjenOutdoor

LAZURE novsku sky MINI trail ligu organizuju NVO Orjen Outdoor, AK Niskogorci uz podršku LAZURE Marina & Hotel, Agencija za zaštitu i razvoj ORJENA i prijatelja trke Suplement Store Montenegro.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code