Sponzori zdravog života: Lazure Marina & Hotel pomaže JK Jugole Grakalić

Sponzori zdravog života: Lazure Marina & Hotel pomaže JK Jugole Grakalić

2716
0
Podijeli

Kompanija LAZURE Marina & Hotel nastavlja da podržava lokalnu zajednicu i promoviše aktivan i zdrav način života mladih u Hercerg Novom sponzorisanjem raznih sportskih i kulturnih  aktivnosti u gradu.

Ove godine kompanija je odlučila da podrži Jedriličarski Klub Jugole Grakalić.

Picerija i restoran

“Ovo sponzorstvo predstavlja značaj našoj kompaniji, jer pravimo projekat koji će pored hotela imati i marinu koja je planirana da se otvori sljedeće godine” – rekli su nam iz kompanije Lazure.

“Drago nam je da smo u mogućnosti da podržimo saradnju sa klubom uz školu jedrenja koja će, nadamo se, ove godine ostvariti veliki broj polaznika”, dodali su iz menadžmenta.

Takode je planirana podrška kluba u organizaciji regatta, promovisanju i reklamiranju. Za početak, na websajtu kompanije https://www.lazure.me/events stavljen je raspored svih regata koje organizuju crnogorski jedriličarski klubovi, uključujući regate Jugole Grakalić:

“Pored samog kluba drago nam je što smo postali dio Olimpijskog tima Milivoja Dukića na putu prema Olimpijskim igrama koje će se održati  u Tokiu 2020 godine”  – kažu predstavnici Lazure Marina & Hotel.  Dukić se trenutno sprema za takmičenje u Santanderu, Španija  od 6. do 10. juna.

Ove godine kompanija nastavlja sa podrškom Triatlon klubu Herceg Novi. Takođe potpisan je ugovor o saradnji sa  NVO Orijen Outdoor. Obje ekipe rade odličan posao u promociji sporta i aktivnosti na otvorenom među lokalnim stanovništvom, kao i susjednim držvama.

– Skalinada, Trka Zdravlja, Duathlon su odlični pokazatelji kako se skromnim sredstvima, ali sa velikom voljom i požrtvovanošću postižu odlični rezultati. Najbolji pokazatelj tome je veliki broj učesnika. Orijen Outdoor je pokrenuo Mini Trail ligu koja je  postala popularna za jako brz period, tu je i Orijenski đir koji je oduvijek bio jedan od glavnih ruta za trčanje/šetnje na otvorenom u Herceg Novom proteklih godina – podsjećaju iz Lazura.

“Mislimo da sport ima veliki razvojni potencijal u Herceg Novom i u Bokokotorskom zalivu, stoga se može pronaći sve što vam je potrebno za različite vrste sportova. Srećni smo što smo u mogućnosti da podržimo ove timove i radujemo se budućoj saradnji. Kao sponzori zdravog života pozivamo mlade da se priključe tj. učestvuju u njima” – poručuju iz ove kompanije koja na istorisjkom lokalitetu Lazaret u Meljinama gradi marinu, hotel, spa centar i druge sadržaje.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code