Početna Sport Sponzorstvo od 25 hiljada eura KK Teodu

Sponzorstvo od 25 hiljada eura KK Teodu

0

Kompanija Adriatic Marinas – Porto Montenegro nastavlja partnersku podršku Košarkaškom klubu Teodo iz Tivta donacijom od 25.000 eura za 2021. godinu, saopšteno je iz kompanije, a  izvršni direktor, David Margason najavljuje veću podršku u obogaćivanju  sportske i rekreativne ponude Tivta.

Foto: Porto Montenegro

“Porto Montenegro i Opština Tivat planiraju ozbiljnu saradnju u razvoju programa zajedničkih sportskih aktivnosti, uključujući jedinstvene wellness sadržaje hotela SIRO u novom dijelu Porto Montenegra pod nazivom Boka Place. Takođe, planiramo da uključimo i druge specijalizovane partnere iz niza različitih sportskih disciplina, kako bismo sportsku i rekreativnu ponudu grada Tivta doveli na zavidniji nivo. Zadovoljstvo nam je što smo se i ove godine udružili s KK Teodo i pomogli  većim sponzorskim paketom u odnosu na prethodne godine, što omogućava ambicioznije zajedničke planove za dalji razvoj Kluba. Teodo je sportski simbol grada Tivta.”, izjavio je izvršni direktor kompanije Adriatic Marinas David Margason.

Sekretar kluba Dragan Perić, naglašava da će sredstva dobijena od kompanije Adriatic Marinas biti usmjerena ka mladim igračima kojima klub želi omogućiti nastup u LA i ABA ligi.

 „I pored svih izazova uslovljenih koronavirusom, siguran sam da nas očekuje uzbudljiva i uspješna sezona. Pred nama su utakmice LA crnogorske lige i Kupa Crne Gore, a u regionalnoj Balkanskoj ligi smo na korak od plasmana u drugu fazu takmičenja. Naš cilj je kvalitetan i stručan rad sa domaćim, mladim igračima, kojima želimo omogućiti da se takmiče u Prvoj i ABA ligi, jer to naš grad sa svim svojim potencijalima zaslužuje, a jako partnerstvo sa Porto Montenegrom samo potvrđuju ambicioznost naših planova.”- ističe Perić.

Košarkaški klub Teodo jedan je od više desetina partnera iz Tivta sa kojima kompanija Adriatic Marinas realizuje godišnju sponzorsku saradnju.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code