Sporazum o saradnji Opštine Herceg Novi i ruskog grada Ribinska

Sporazum o saradnji Opštine Herceg Novi i ruskog grada Ribinska

2
Podijeli

Saradnja Opštine Herceg Novi i ruskog grada Ribinska biće ozvaničena potpisivanjem sporazuma o saradnji u subotu, 7. aprila, u 18.30 h.

Foto: Wikipedia

Prekogranično povezivanje dva grada iniciralo je rukovodstvo Ribinska, sa željom da dva grada uspostave prijateljski odnos i sarađuju u oblastima koje su od zajedničkog interesa, saopšteno je iz lokalne uprave.

Picerija i restoran

Sporazum će potpisati predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić i gradonačelnik Ribinska, Dobriakov Denis Valerievič, nakon čega će dati izjave za predstavnike medija.

Potpisivanju će prethoditi sastanak u Kabinetu.

Delegacija Ribinska će potom, u pratnji domaćina, prisustvovati otvaranju manifestacije Dani ruske kulture u Herceg Novom, u Galeriji Josip Bepo Benković.

2 Komentari

  1. Pa vi nista ne radite vec potpisujete prijateljske sporazume a sto ce vi Ribinska, kupite jednu kocu da riba nase ribe a sto ce vi Leskovac i njihove kobasice koje su nas mucile godinama , dje su vam saradnje sa nekim ribarskim selom da imamo ljei sardele sa grila i salatu od kukumara i pomidora nasih , da zamirise obala da se cuje pijesma primorska i gitara i mandolina , upitajte se malo, hej Novljani svama drimaju oni koji neznaju ni sto je barka , sto vam se desava

Ostavite komentar

*

code