Početna Društvo Sportski centar i Hotel Play bez posjetilaca

Sportski centar i Hotel Play bez posjetilaca

0

Prema naredbi Vlade i kabineta predsjednika Opštine Herceg Novi narednih 15 dana biće zatvoreni Sportski centar Igalo i Hotel i restoran Play.

-Svi sektori se zatvaraju zbog preventive. Imali smo najavljene dvije grupe ruskih sportista i plivača, kao i jedan plesni događaj, ali to je sve otkazano. Takmičenja i trenažne aktivnosti su zabranjene, takođe i ugostiteljska djelatnost – kaže nam direktor Sportskog centra d.o.o, Radovan Ralević.

Ovo će biti težak ekonomski problem globalno, pa i za Crnu Goru i Opštinu, dodaje Ralević, madam kako kaže, oporavljali smo se i od težeg, pa ćemo i ovo prebroditi.

– Od otvaranja hotela nijesmo prestajali sa radom. Ovo je prva pauza, koja je možda i dobro došla, da osoblje malo odmori. Ali teško ćemo se sigurno oporaviti poslije svega, jer ne znamo šta nas očekuje u narednom periodu i šta da očekujemo od sezone – ističe Ralević.

Uglavnom, narednih dana Sportski centar i Hotel Play u Igalu neće primati posjetioce. Organizovana je samo interna kontrola i angažovani radnici koji će obilaziti objekte.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code