Sportski ribolovci pobijedili nevrijeme

Sportski ribolovci pobijedili nevrijeme

0
Podijeli

Dodjelom priznanja najuspješnijim ribarima danas se u Baošićima završava 19. Kup mimoza u sportskom ribolovu. U disciplini štapom iz barke najuspješniji je bio Milorad Škrokov, član ekipe RD “Oradela” Piran sa 2.795 bodova, drugi je bio Goran Dabović “Ama” Kostanjica sa 2.540, a treći Bojan Zurovac “Dingla” Bijela sa 2.470 bodova.

U ekološkom ribolovu (uhvati, upiši, vrati u more) prvi je bio Marko Sekulić “Pristan” Bar, drugi Antonio Perušina “Pagar” Tivat, a treći Dejan Beljkaš “Delfin”  Budva.

Picerija i restoran

Ekipni pobjednik 19. Kupa mimoza je ekipa KSR “Igalo” (Marko Radosavljević, Aleksandar Milosavljević, Miloš Dašić) sa 27 plasmanskih bodova, drugo mjesto pripalo je ekipi KSR “Ama” Kostanjica (Goran Dabović, Predrag Tasić, Zoran Beljkaš”) sa 31 bodom, a treće KSR “Ribar” Baošići (Dejan Sijerković, Milan Ljubić, Zdravko Damjanović) sa 45 bodova.

Pehar za najveću ulovljenu ribu pripao je Dejanu Sijerkoviću, a za ukupno najveći ulov Miloradu Škrokovu.

Uporkos jako lošem vremenu u prethodna dva dana, organizatori su uspjeli da organizuju takmičenje u dvije od tri planirane discipline. Takmičenje je okupilo 14 ekipa iz Italije, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code