Početna Društvo Sportski teren na Toploj dobija tribine i rasvjetu

Sportski teren na Toploj dobija tribine i rasvjetu

6

Asfaltiranje prilaznog puta Osnovnoj školi Dašo Pavičić na Toploj biće nastavljeno ove sedmice, nakon pauze od desetak dana, jer asfaltna baza u Tivtu, odakle izvođač Fortis Mont, dovozi beton, nije radila.

Preostalo je da se asfaltira još nekih 50-ak metara, od ulaza u školsko dvorište do „račvanja“ sa skretanjem za Centar bezbijednosti i puta oko škole. Sve bi trebalo da bude okončano naredne sedmice.

Obiman posao uređenja prilaznog puta traje više dva mjeseca. Do sada je Komunalno stambeno preduzeće zamijenilo dotrajalu i polomljenu ogradu preko puta škole i uz pomoćni put pored Centra bezbijednosti, postavljeni su stubovi javne rasvjete, betoniran je pomoćni put od taksi stajališta uz zgradu policije do školskog puta, saniran potporni zid preko puta kabineta u prizemlju škole i asfaltirana dionica od škole do zgrade Centra za socijalni rad i Biroa za zapošljavanje.

Nakon toga, lokalna uprava će, radi bezbijednosti osnovaca, napraviti malu pješačku stazu, uz bućarski teren, od nadvožnjaka do ulaza u kabinet za muzičko obrazovanje i fiskulturnu salu.

„U planu je postavljanje tribine sa 80 mjesta, reflektora kao i kioska za deponovanje sportske opreme, a to je donacija Turističke organizacije Herceg Novi“, potvrdio nam je potpredsjednik Opštine, Miloš Konjević.

Podsjetićemo da je za uređenje prilaznog puta školi lokalna uprava opredijelila 30 hiljada eura.

6 Komentari

 1. A sa srecom da se zavrsi to asfaltiranje! Jos kad bi se neko sjetio da pokupi ostatke stare ograde tj.metalne stubice koji su ostali onako iza nove ograde i one trake upozorenja koje se vijore na vjetru i zavrsice negdje niza stranu da nam “ukrase” okolinu….

  2
  1
 2. Da li je ovo normalno?! U vrijeme kad se apeluje na samoizolaciju on sredjuju igraliste?! Pa bolje da novac donirate za opremanje zdravstvenih ustanova pocevsi od ove jedne jedine koju imamo bolnice Meljine! Sram vas bilo

  12
  17
   • Она је “љубитељ” прве фамилије , другара на власти , кенана , Кемала , Ломија, Брана магле и агрономома Симовића и њихово благослостање и пуни џепови њу чине срећним.
    Пусти је нека и даље тоне у својој бесвјести.

    Спортски поздрав

    3
    5

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code