Početna Turizam “Spot” u hotelu Čedi Luštica Bay primiće prve goste 19. maja

“Spot” u hotelu Čedi Luštica Bay primiće prve goste 19. maja

5

Kulinarska atrakcija hotela Čedi Luštica Bay (The Chedi), restoran „Spot“ (The Spot), otvoriće ponovo vrata za goste u utorak, 19. maja, u skladu sa pravilima Nacionalnog koordinacionog tijela i Vlade Crne Gore.

Foto: Chedi Luštica Bay

– U toku su detaljne pripreme otvaranja kako bi postavka restorana omogućila propisano fizičko odstojanje među gostima. Implementirani su i striktni higijensko-sanitarni protokoli, uz zadržavanje visokog standarda usluga i luksuza na koji su već navikli posjetioci Luštice Bay i gosti hotela- navode iz kompanije.

Šef kuhinje Džejmi Hagan (Jamie) pripremio je novi uzbudljiv jelovnik sa zanimljivim kulinarskim iznenađenjima i sezonskim specijalitetima od lokalnih sastojaka, inspirisanih crnogorskom i azijskom kuhinjom.

Besplatan parking ispred hotela Čedi Luštica Bay je obezbijeđen za sve goste restorana „Spot“ kako bi se olakšala socijalna distanca i obezbijedio lak pristup.

Hotelski tim s nestrpljenjem iščekuje iznova goste, kako bi ponovo mogli da uživaju u sunčevim zracima na prostranoj i udobnoj terasi u marini Luštica Bay.

5 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code