SREBRNA STRIJELA ZA CRNOGORSKI TIM

SREBRNA STRIJELA ZA CRNOGORSKI TIM

137
0
Podijeli

crnogorski strelicariProteklog vikenda u Casssano Delle Murgie, na prestižnom međunarodnom turniru “AMICIZIA TRA I POPOLI”, koji tradicionalno organizuje regija Puglia, crnogorski streličari su, nakon solidnog plasmana na Centralnoevropskom Kupu, ubilježili još jedan uspjeh na međunarodnom nivou. Naši reprezentativci: Nikola Vukčević, Milan Borović i Željko Popović su u konkurenciji 120 streličara iz nekoliko zemalja okruženja u ekipnom plasmanu osvojili fantastično drugo mjesto i okitili se srebrnom medaljom. “Velika je čast biti pozvan na turnir koji organizuju naši susjedi, inače aktuelni olimpijski šampioni. Za tu privilegiju smo se izborili realizovanim aktivnostima Streličarskog Saveza Crne Gore, mukotrpnim treninzima i naravno, rezultatima. Italijani su bili fantastišni domaćini i nadam se da ćemo ubrzo imati priliku da ih na isti način dočekamo na nekom domaćem turniru” – istakao je Željko Popović, v.d. predsjednika SSCG.
Takođe, ovo je bila izuzetna prilika da naši strijelci steknu dodatna iskustva pred nastup na Mediteranskim igrama koje će se održati ovog mjeseca u Mersinu u Turskoj. Tamo će naše boje braniti Nikola Vukčević, Jefto Bjelica i Pavle Radević, od kojih se očekuje dobar plasman nakon zimskih priprema koje su obavljene pod stručnim nadzorom najboljih italijanskih trenera u Torinu. To će biti i prvi nastup crnogorskih streličara na Mediteranskim igrama.
Zbog zapaženih rezultata u posljednje dvije godine, naša zemlja dobija brojne pozive za prestižne turnire iz svih evropskih zemalja. To govori o rastućem kvalitetu sve brojnijih crnogorskih streličara.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code