Početna Politika Srpska demokratska stranka podržala koaliciju „Za budućnost Herceg Novog i Boke”

Srpska demokratska stranka podržala koaliciju „Za budućnost Herceg Novog i Boke”

6

Srpska demokratska stranka, državotvorna politička organizacija koja je stvorila Republiku Srpsku, na izborima u Herceg Novom u bratskoj Boki i Crnoj Gori snažno podržava svoju srpsku braću okupljenu u koaliciji „Za budućnost Herceg Novog i Boke”.

Mi posebno želimo da podržimo baš te naše sunarodnike jer oni vole Republiku Srpsku i ne ruše je tvrdnjama da je u ratnim sukobima u BiH naša hrabra i časna vojska počinila genocid, uključujući i dešavanja u Srebrenici. Takođe, kao politička organizacija koja drži do integralnog srpstva i odbrane teritorijalnog integriteta države Srbije mi ne možemo podržati politiku Mila Đukanovića, Zdravka Кrivokapića i Alekse Bečića koji ne samo da priznaju lažnu državu Кosovo nego čestitaju i izbor albanskih funkcionera koji su bili pripadnici terorističke OVК i koji su na podmukao i svirep način ubijali naše sunarodnike i rušili srpsku državu i njene svetinje.

Želimo svako dobro našoj braći iz koalicije „Za budućnost Herceg Novog i Boke” i pozivamo svakog prijatelja Republike Srpske iz Herceg Novog da ih podrži. Mi nikada nećemo napraviti grešku nekih ovdašnjih srpskih političara koji su u vrijeme referenduma u Crnoj Gori 2006. godine, stali uz Mila Đukanovića i rušili zajedničku državu Srbije i Crne Gore. Tada su pride još i tvrdili da je to interes Republike Srpske i našeg naroda. Što je bila velika laž.

6 Komentari

 1. Pravi i dobri ljudi dobro dosli vi na ljetovanje i da ostavite sto vise para ugostiteljskom crnogorskom biznisu.Dodjite da vas ogulimo.Kad ostavite to crkavice brzo nazad niste dobro dosli.(smjernice za ugostiteljsko poslovanje cuvenih biznismena)

  3
  7
 2. Tako je pravi i dobri ljudi, i dobro nam došli na ljetovanje.!!!
  Herceg Novi Vas očekuje i uvek rado dočekuje kao drage
  ljude i goste , uostalom kao i sve druge dobronamerne ljude i goste .! I svim ♥️ZBHNiB ♥️💙🤍 hvala🙏od♥️🥂
  ☀️☀️☀️☀️🏝🏝🏝🏝🏖🏖🏖🏞🏞🏞🏞☀️☀️☀️☀️🕊🍀

  3
  12

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code