Srušeni nelegalni objekti na Gomili

Srušeni nelegalni objekti na Gomili

14
Podijeli

Obavljeno je izvršenje rješenja Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora Opštine Herceg Novi i srušeni su nelegalni objekti koji su godinama unazad ružili sliku hercegnovskog naselja Gomila.

Srušena su dva betonska i uklonjen limeni objekat, koji su bespravno podignuti, bili su napušteni i puni otpada, nakon čega je teren očišćen, obavijestili su iz ove Službe. Na ovaj način konačno je riješeno pitanje koje je bilo predmet pritužbi brojnih mještana.

Picerija i restoran

Plan Opštine je da u narednom periodu ova lokacija bude iskorišćena za izgradnju dječijeg igrališta na Gomili, kako je to najavljeno nakon što su nedavno teren obišli potpredsjednik Opštine Miloš Konjević i direktor Agencije za izgradnju i razvoj Boro Lučić.

14 Komentari

 1. Sram vas bilo.
  Vjerovatno je to Mišelov objekat.
  A na sred Šetališta od Dominicane do Mimoze one eloksirane kapunjere,bespravne,na državnom zemljištu,sa onim žicama, podsjećaju na nacističke logore.Šta je na redu Špulje,neki kokošinjac,uhvatite se žile kucavice, šetališta i centra grada.Motore i auta voze po trgu Nikole Đurkovića i Šetalištu Pet Danica,saginjete glavu,
  a Gomile se hvatate.Koga zamajavate i kome se dodvoravate,jadi palanački.Palma je vaš krajnji domet.8

  51
  13
 2. Kako radi Opština kad se da primjedba na Radio Jadran. A kao ne čitaju.
  Ajde sad Gomiljani nešto zamjerite. Sad će i šetalište za koji dan, kamion stigo.

  28
  3

Ostavite komentar

*

code