Početna Društvo Evo šta bi da ostave u staroj, a šta da ostvare u...

Evo šta bi da ostave u staroj, a šta da ostvare u Novoj godini neki odrasli, ali i maleni Novljani

0

Početak svake godine vezuje se za nova nadanja i očekivanja i gotovo svi bi da ostave iza sebe ono što je bilo ružno i neprijatno iz stare godine.

Saznajte kako na startu Nove 2020. godine razmišljaju o prošlom i budećem: glumac Miloš Pejović, suvslanik hotelskog lanca Casa del Mare, Nikola Milić, pozorišna rediteljka Slađana Vujović i direktor PVK Jadran Carine, Miloš Mračević. Takođe, zanimljiva su i razmišljanja djece.

Miloš Pejović: Za sobom bih iz 2019. ostavio sumnje, strahove i sve što inače treba ostaviti za sobom. Jer, pamtiti treba samo lijepe stvari.

U Novoj godini želim da nastavim kako sam i krenuo. Želim svakome da ostvari svoje ciljeve, a ko nema cilj neka ga nađe! Volio bih da uspješno privedemo kraju predstavu „PukovnikPtica“ u Gradskom pozorištu Podgorica, kao i predstavu „Slavuj“. Takođe, i da uspješno završim snimanje serije „12 reči“ u Beogradu, koju ćemo, nadam se, gledati već na proljeće.

Nikola Milić: Generalno sam osoba koja zaboravlja loše stvari, mada bih volio da se loših iskustava češće sjetim da se ne bi ponovila. Vjerujem da dobre stvari nekada proizilaze iz toga što pravimo razliku od lošeg. Svako iskustvo je dobro.

Ono što bih volio da u Novoj godini iskoristimo jeste upravo dogovorena saradnja sa Evropskm bankom oko internacionalnih stručnjaka u hospitalitiju. Vjerujem da je naše stalno ulaganje u znanje i standarde razlog saradnje sa Evropskom bankom da ćemo u narendih godinu do godinu ipo sa internacionalnim saradnicima iz hospitalitija napraviti nove standarde Casa del Mare, spremne za izlazak na ino tržište. To je osnovni cilj ove godine, da zajendo sa svojim timom usvojimo sva znanja i tehnike kako bi koncept i vrijednosti samog brenda Casa del Mare što bolje „spakovali“.

Slađana Vujović: Voljela bih da u staroj godini ostavim sve vrste dilema i neodlučnosti.

Nadam se da će Nova godina na globalnom nivou donijeti krupne korake ka zaustavljanju daljih klimatskih promjena izazivanih ljudskim djelovanjem.

Miloš Mračević: Urušavanje krovne konstrukcije bazena u Igalu u februaru 2019. je sigurno nešto što bismo najradije zaboravili sa željom da se nikad ne ponovi. Na sreću niko nije povrijeđen, ali je pričinjena velika materijalna šteta i onemogućeni smo bili 2 mjeseca da treniramo i takmičimo se u svom gradu. Na žalost, zbog toga bismo igrali finale Euro Kupa u Herceg Novom za čijim ishodom jako žalimo i ubijeđen sam da smo igrali u Herceg Novom ishod bi bio drugačiji i u naše vitrine bi došao prvi evropski trofej. To je definitivno događaj koji treba da ostane za nama.

Kako u životu, tako i sportu, što bismo u sportskom žargonu rekli, zdravstveni bilten je najvažniji. Sport je sinonim za zdravlje i želja nam je da se što veći broj djece počne baviti i bavi sportom, jer je bavljenje sportom više nego ikada potrebno, s obzirom na životne i tehnološke trendove kojima jako teško odolijevamo. Ko god se bavi sportom, ili je u sportu, želi sportske pobjede. Tako i mi, posebno kada se klub približava velikom rođendanu, stogodišnjici postojanja.

U 2020. očekujem korak više u rezultatima, što može da bude važan preduslov za ostvarivanje velikog sna o Jadranovoj Evropskoj tituli u bliskoj budućnosti.

Djeca imaju jednostavne želje

Ksenija Rađenović, 11god: Želim da ostavim u staroj godini loše uspomene i petarde koje ubijaju na stotine životinja.

Nadam se u sljedećoj godini da će mi brat češće dolaziti, jer je on na studijama i nema baš vremena da dolazi.

Anđela Vlaović, 10 god: Želim da ostavim sve loše ocjene koje sam dobijala na kontrolnima. Nadam se da ću imati još puno takmičenja i medalju.

Mina Cvjetičanin, 10 god: Želim da ostavim zaključenu trojku iz matematike. Pošto treniram plivanje, nadam se da ću opet upasti u finale na ljetnjem otvorenom prvenstvu Crne Gore.

Daria Ilić, 11god: Želim da ostavim za sobom tremu. Nadam se da ću u Novoj godini pobijediti na državnom takmičenju iz violine.

Anonimno, 11 god : Želim da ostavim brige i svadje. Nadam se novim avanturama i uspjesima.

Katarina Ivanov, 10 god: U staroj godini želim da ostavim trojku iz matematike. U Novoj godini bih voljela da se predmet matematika izbriše iz školskog rasporeda

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code