STANARI I OPŠTINSKA AGENCIJA ZA RAZVOJ UREĐUJU FASADE ZGRADA, ZAHVALNICE ZASLUŽNIMA

STANARI I OPŠTINSKA AGENCIJA ZA RAZVOJ UREĐUJU FASADE ZGRADA, ZAHVALNICE ZASLUŽNIMA

149
0
Podijeli

Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog dodijelila je danas zahvalnice za izuzetan doprinos i angažovanje na uređenju fasada Novljanima Stevanu Ćuku – za fasadu stambene zgrade u ul. Nikole Ljubibratića 66A i Slobodanu Vučetiću za uređenje fasade na zgradi u ul. Nikole Ljubibratića 66.

Kako nam je kazao direktor ove Agencije Slobodan Bobo Popović, riječ je o kapitalnoj investiciji od 10 hiljada eura po objektu, na dvijema stambenim zgradama sa 40 stambenih jedinica.
“Opština je učestvovala sa 30% sredstava, a ostalo su obezbijedili stanari. Agencija je bila neposredan učesnik, dok su stanari to iskoristili da poprave ravan krov, ulaze kao i liftove”.
Ovakve akcije biće nastavljene, jer Agencija već ima zahtjeve Skupština stanara, koje će nastojati sukcesivno da ispunjava.
Podsjetićemo i da je krajem prošle sedmice počela rekonstrukcija fasade poslovno-stambenog objekta na Trgu Nikole Đurkovića koja će trajati do 7. aprila. Vrijednost radova je oko 6.500 €, a finansiraju ih Opština Herceg-Novi, Erste banka AD Podgorica i firma Carine D.O.O. Podgorica. Izvođač radova je nikšićka firma U.M.Utješinović.
Ovo je nastavak projekta rekonstrukcije fasada zgrada koji je Agencija za izgradnju i razvoj, sredstvima budžeta Opštine, počela prije nekoliko godina. Do sada su rekonstruisane fasade 30-ak objekata.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code