Stanice za rentiranje bicikala u Herceg Novom i sportsko-rekreativna zona na Vrbanju

Stanice za rentiranje bicikala u Herceg Novom i sportsko-rekreativna zona na Vrbanju

9
Podijeli

Uskoro bi, uz sadašnje info punktove Tursitičke organizacije, mogla početi dogradnja malih stanica za rentiranje bicikala u Herceg Novom. To je najavio direktor Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog, Nikša Grgurević.rentiranje bicikala ideja
– Za početak planiramo dvije takve stanice, a ukoliko se one pokažu opravdanim, nastavićemo taj projekat i na drugim lokacijama. To bi trebalo da doprinese kvalitetu turističke ponude, promociji zdravih stilova života, očuvanju životne sredine i rasterećenju gradskog jezgra od saobraćaja – rekao je on.
Ideju o stanicama za rentiranje bicikala podržalo je čak 97 odsto građana Novog, u anketi koju je Agencija sprovela na društvenim mrežama.

sportska zona vrbanj 1Takođe, u planu je i izgradnja terena za košarku i fudbal i jednog dječijeg igrališta na izletištu Vrbanj.
– Sportsko-rekreativni sadržalji na Vrbanju će omogućiti djeci i roditeljima da više borave u prirodi. Izrada projekta je u toku, a sa realizacijom bi trebalo da krenemo odmah nakon zimske sezone – ističe Grgurević.
Agencija vim nastavlja intenzivno da radi na projektima koji bi trebalo da poboljšaju i modernizuju gradsku infrastrukturu u saradnji sa Turističkom organizacijom i Agencijom za zaštitu Orjena.

Picerija i restoran

sportska zona vrbanj 2

9 Komentari

  1. HOCE LI SE BICIKLA I DALJE VOZITI SETALISTEM? MISLIM DA JE TO VEOMA POZITIVNA IDEJA KAKO BI SE DJECA I STARIJE OSOBE ODBILE OD SETALISTA, POSTO JE OCIGLEDNO DA CE SMETATI BICILISTIMA. ZAMISLITE SAD JEDNU GRUPU OD DESETAK BICIKLISTA KOJI OBILAZE HERCEGNOVSKU RIVJERU BICIKLIMA PO SETALISTU. DIVAN PRIZOR, ZAR NE?

Ostavite komentar

*

code