STARTUJE „LJETO DOBROG UKUSA“ U TIVTU

STARTUJE „LJETO DOBROG UKUSA“ U TIVTU

179
0
Podijeli

Gastro manifestacija “Ljeto dobrog ukusa”, u organizaciji TO Tivat počinje večeras u 21 h. Za razliku od protekle dvije godine ovogodišnja manifestacija će biti priređena na četiri mjesta istovremeno, u hotelu „Mimoza”, konobi „Bachus”, hotelu Magnolija i restoranu Lungo Mare.

Na sve četiri lokacije, uz autentične delicije, smjenjivaće se nastupi ovdašnjih ansambala: klapa “Škuribanda”, članovi KUD-a “Boka”, klapa “Jadran”, Svetlana Raičković sa grupom “Grlice”, klapa “Incanto”, “Castel Nuovo Bend”, “Trio tradicija”.
U ponudi će se naći specijaliteti mediteranske kuhinje po promotivnim cijenama. Posjetioci će imati priliku da jedan pjat s jelima mediteranske kuhinje kušaju za samo 5 e, brancin za 3 e, mušlje 2,5 e i girice po 1,5 e, kazala je za naš radio, saradnica u TO Tivat, Tamara Petković.
Ova fešta je uvijek dobro posjećena, jer je napravljena doba kombinacija bogatog muzičkog programa i raznovrsnih i pristupačnih specijaliteta primorske kuhinje.
“Ljeto dobrog ukusa” predstavalja odličnu promociju turističke ponude Tivta kao destinacije za „svačiji ukus i džep”.
TO Tivat najavljuje i bogat kulturno zabavni program tokom cijelog ljeta: koncerte, sajmove suvenira i druge fešte, pa gostima sigurno neće nedostajati dobrog provoda.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code