Početna Radio Jadran STAV NOVSKIH POLITIČARA: RADIO JADRAN MEDIJSKI OBILJEŽIO 2013. GODINU

STAV NOVSKIH POLITIČARA: RADIO JADRAN MEDIJSKI OBILJEŽIO 2013. GODINU

0

Svakodnevno je rad Radija Jadran pred sudom javnosti. Do sad, reklo bi se, stekli smo povjerenje građana. Ali, šta o Radiju Jadran kažu oni, koji su često bili akteri naših aktuelnih tema, koje smo pozivali i prozivali, za dobro i loše.

 

– U jednom trenutku ste uspjeli da zainteresujete hercegnovsku javnost više nego bilo koji drugi medij, čak ste možda bili i iznad štampanih medija. To ću, ako bude prilke, reći na zasjedanju SO Herceg Novi – riječi su šefa odborničkog kluba SNP-a, Obrada Gojkovića na račun programa i portala Radija Jadran.
– Iako sam i sam često bio bezrazložno napadan i komentarisan, iako se ne slažem sa vašim načinom rada, moram reći, a to znaju svi koji su u politici, Radio Jadran je medijski obilježio ovu godinu – ocjenio je Obrad Gojković.

Picerija i restoran

– Radio Jadran je defintivno jedno osvježenje, jer građani mogu da kritikuju i da se javljaju – komentar je šefa odborničkog kluba NOVE, Zorana Pestorića. Ali, on ipak ima i dilemu:
– Zašto ti koji kritikuju u komentarima na vašem portalu ne rade to pod svojim pravim imenom i prezimenom – zapitao se Pestorić.

Od Miloša Bigovića, šefa kluba odbrnika PZP-a na pitanje kako komentarišete rad Radija Jadran i portala stigao je odgovor:
– Iskazujem poštovanje prema vašem radu. Nadam se da ćete nastaviti i u budućem periodu da pravovremeno i sa povećanim nivoom objektivnosti, informišete građane Herceg-Novog – kazao je Bigović.

Šef odborničkog kluba Srpske koalicije, Ilija Veselinović je rekao da mu dan počinje uz prvu kafu i portal Radija Jadran, te da nam želi puno uspjeha u daljem radu.

Tako misle vladajuće partije, a opozicija?

– Smatram da je Radio Jadran sa svojim portalom, jedan od rijetkih u Crnoj Gori, a do sada jedini medij u Herceg Novom, koji svoju profesiju i etiku nije zamjenio komercijalnim i dnevno aktuelnim politikanstvom, te je dosljedno, objektivno, kvalitetno i pravovremeno bio pravi informativni servis svim građanima – poručio je šef Odborničkog kluba DPS-a, Andrija Radman.

Rad našeg radija i portala ocjenio je pozitivnim i šef odborničkog kluba SDP-a Dragan Šimrak:
– Doprinijeli ste kvalitetnom informisanju građana i jednim korektnim odnosom prema svima.

Ocjenu dobar dobili smo od Miloša Konjevića iz Novske liste, koji smatra da u narednom periodu treba da imamo više sportskih izvještaja, kao i onih sa duhovnih svečanosti.

Da se kojim slučajem na Skupštini grada raspravljalo o Radiju Jadran, ispada, sedam odborničkih klubova dalo bi nam „zeleno svjetlo” i postigli bi rijetko jednoglasje.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code