Štićenici Dječijeg doma Mladost na novim jastucima i u bademantilima

Štićenici Dječijeg doma Mladost na novim jastucima i u bademantilima

2
Podijeli

Dječijem domu Mladost u Bijeloj uručena je donacija od 350 jastuka i 80 bademantila. Ovo je još jedna u nizu humanitarnih akcija kompanije „Beppler&Jacobson Montenegro“, u čijem su vlasništvu hoteli „Avala Resort&Villas“ i “Bianca Resort & Spa”.

Ovakvi brižni gestovi bitni su za mališane i štićenike jedine ustanove u Crnoj Gori za djecu bez roditeljskog staranja, zahvalan je direktor ove ustanove, Vladimir Delić:

Picerija i restoran

– Vrlo je značajno i vrlo bitno za nas jer su nam stvari poput: jastuka, posteljina i peškira… jako potrebne. Koliko sjutra sve što su nam donirali će već biti u upotrebi, jer zbog prirode naše ustanove, to nam spada u svakodnevni potrošni materijal. Kod najmlađih je pogotovo neophodno što više i češće mijenjati sve kako bismo djeci obezbijedili dobru higijenu – ističe Delić i podsjeća da ovo nije prvi put da se iz kompanije Beppler&Jacobson Montenegro sjete Doma.

2 Komentari

  1. Vidi se velika briga da Odri standard ova državna ustanova,veliko hvala zaposlenima na čelu s direktorom koji pružaju raznovrsnu uslugu korisnicima
    Briga do punoletstva i dalje zapošljavanje u žiži su stalno za korisnike bez roditeljskog dtarsnjs

Ostavite komentar

*

code