Početna Društvo STIŽE JOŠ HLADNIJE VRIJEME

STIŽE JOŠ HLADNIJE VRIJEME

0

Radnici Stambeno komunalnog preduzeća jutros su u Prizrenskoj ulici uklonili drvo džanarike koje je palo preko puta i blokiralo saobraćaj.

Pao je i jedan stub javne rasvjete u Kumboru i za sada nema većih posljedica od pojačanog vjetra – kažu nam u ovom preduzeću.
Danas će početi sa otklanjanjem kvara na skoro 40 stubova na šetalištu od Jazz-a do Jahting kluba, koji su nastradali od petka uveče zbog velikih talasa i pojačanog juga.
Redovno i dvije ekipe čiste putne pravce ka Dugonji i Vrbanju iako se snijeg koji je padao nije previše zadržao.
Jak olujni sjevernoistočni vjetar koji od sat iza ponoći duva brzinom od 80 kilometara na čas, biće pojačan i danas, a smirivanje se može očekivati tek od četvrtka.
Najviša dnevna temperatura biće 7 stepeni, a sjutra i niža, u jutarnjim časovima biće i ispod 0 – rekli su našem radiju u Hidrometeorološkoj stanici u Igalu.
Polovina Crne Gore je pod sniježnim pokrivačem, pa je tako jutros na Cetinju visina snijega 44 cm.
Narednih dana nastaviće se ovakvo vrijeme, bez padavina ali sa dosta nižom temperaturom.
Sa ledenim vremenom će se i ući u Novu 2015. godinu, ali meteorolozi bez obzira na izdata upozorenja kažu da nema ničega zabrinjavajućeg jer su sve ovo za normalne vremenske prilike u decembru i januaru.
U svakom slučaju, svi koji planiraju da Novu godinu dočekaju na otvorenom, treba da budu spremni na ledenu noć, ali bez padavina.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code