Početna Društvo STOJANOVIĆ: “VODA ĆE DOĆ’ KAD VAM IZAĐE NA ČESMU”

STOJANOVIĆ: “VODA ĆE DOĆ’ KAD VAM IZAĐE NA ČESMU”

0

nowater4Dio naselja Gomila u Herceg Novom, Mojdeškog puta i Drenovik, juče su više od šest sati bili bez vode. Zatvorena je oko 10:30 h ujutro zbog navodno manjeg kvara. Kako nam je tada rekao tehnički direktor Vodovoda, Mićo Stojanović, njegovo saniranje bilo je planirano za  kratko vrijeme te stoga nije bilo potrebe da se građani obavještavaju. Međutim, kako to obično i biva, stvari su se iskomplikovale, pa je jedan kvar za sobom “povukao” drugi objašnjava Stojanović.
 – Bio je kvar na priključku za Elektrodistribuciju, na trafostanici. I kada smo sanirali taj kvar i pustili vodu, izletjela je glavna linija i sve se iskomplikovalo. Bez adekvatne informacije za preko 2000 potrošača sa ovog područja, jer se kasnije niko nije javljao u “Vodovodu”, kvar je saniran u kasnim popodnevnim časovima.
Stojanović je naveo da dnevno otklanjaju 10-15 manjih kvarova za koje nema potrebe da se građani obavještavaju. Pored toga, on je naglasio da nikada tačno ne mogu znati za koji će vremenski period neki kvar biti otklonjen.
 – To su stvari na koje mi ne možemo da utičemo. Kad će vam voda doć’ znate onda kad izađe na česmu – zaključuje Stojanović.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code