Stonoteniseri Novog imaju ambiciju da postanu evropki klub

Stonoteniseri Novog imaju ambiciju da postanu evropki klub

1
Podijeli

Mladom STK Novi predstoji ambiciozna program u narednom periodu, saopšteno je nakon godišnje Skupštine, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo.

„Kvalitetna škola tenisa za djecu i omladinu je zadatak svih zadataka“ – rekao je direktor STK Novi, Ranko Boca. Stoga je klub angažovao profesionalnog trenera Šaba Čekića, koji je jedan od najkvalitetnijih u Crnoj Gori. Škola je otpočela sa radom i upis je stalno otvoren.

Picerija i restoran

Direktor sportskog centra Igalo, Radovan Ralević, pružio je punu podršku ambicioznom programu kluba, kako bi mu omogućio rad sa djecom.

Predsjednik kluba Predrag Vuković je kazao da je klub za kratko vrijeme uradio mnogo. Kruna aktivnosti u protekloj godini je uspješna organizacija evropskog kampa u Igalu u junu.

Potpredsjednik, Dragan Krivokapić, poznati novski privrednik, će sa timom raditi na realizaciji usvojenog programa.
Iako osnovan prije samo godinu, klub je oko projekta stvaranja evropskog kluba okupio i evropska imena. Šef stručnog štaba Aleksandar Karakašević, će biti jedan od ključnih ljudi u organizaciji evropskih kampova, koji su planirani u 2018. godini u Herceg Novom. Biće to prilika da crnogorski stonoteniseri unaprijede igru, te da steknu nova iskustva, koja su osnova za napredovanje za svjetsku scenu.

Skupštini je, inače, prisustvovao i počasni član STK Novi, svjetski šampion i igrač sa najdužim stažom u top deset svjetske rang liste, Vladimir Samsonov. On je prepoznavši entuzijazam i profesionalan pristup u razvoju kluba ponudio pomoć u promociji i podršci mladima. Samsonov će biti u narednoj godini u Crnoj Gori i njegovo prisustvo, vjeruju u klubu, biće garant kvaliteta.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code